Investeren in vastgoed is beste remedie tegen inflatie

De beste manier om je spaargeld voor je te laten werken, is nog steeds beleggen of investeren. Vastgoed is daarbij een populaire keuze, omdat het zo winstzeker is. Wie bovendien voor volledige ontzorging wil gaan, krijgt nu de unieke kans om te investeren in business suites in Zeebrugge.

Vastgoed heeft het hoogste rendement in vergelijking met andere beleggingen, zeker als je van plan bent om je geld gewoon op je spaarrekening te laten staan. Enerzijds heb je de huuropbrengst en anderzijds stijgt het pand jaar na jaar in waarde, waardoor je het ooit met winst weer kan verkopen. Een investering in vastgoed is ook minder onderhevig aan de inflatie, doordat de huurprijs mee stijgt.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor wie wil investeren in vastgoed, van serviceflats tot studentenkoten en de klassieke huurwoningen en –appartementen. Maar wist je dat je ook kan investeren in business suites waar expats en zakelijke contacten van bedrijven op korte of langere termijn verblijven? Dat is bijvoorbeeld het geval bij het project van projectontwikkelaar Alysee in Zeebrugge.

Klik hier om het volledig artikel te lezen