Contact

Immo Speurder geeft je toegang tot een groot aanbod van immo te koop en te huur in Belgiƫ. Hiervoor speuren we dagelijks meer dan 5.000 websites met vastgoed af naar immo zoekertjes van erkende vastgoedmakelaars, notarissen en particulieren en verzamelen dit in een gebruiksvriendelijke zoekmotor.

## Opgelet! ##

Immo Speurder is dus geen vastgoedkantoor en geen vastgoedmakelaar en zal ook niet voor u bemiddelen. Wij kennen de zoekertjes op onze website niet en kunnen dus geen extra gegevens bezorgen of u begeleiden bij een bezoek. U neemt dus best rechtstreeks contact op met de verkoper/verhuurder van het aangeboden zoekertje. Om de verkoper of verhuurder aan te schrijven, gebruik steeds het formulier rechts van de omschrijving bij een zoekertje.

Heeft u een andere vraag met betrekking tot de werking van onze zoekmotor, de werkwijze of u wenst een probleem of fout te melden op onze website, neem dan gerust contact op via onderstaand formulier. Indien u een fout wenst te melden over een specifiek pand, bijvoorbeeld indien het pand verkocht is en dit wenst te verwijderen, maak dan gebruik van de knop (meld een probleem) op de pagina van het pand zelf. Wij bekijken en behandelen uw bericht zo snel mogelijk.