Contact

ImmoSpeurder, uw toonaangevende online portaal voor vastgoedzoekertjes, fungeert enkel als een informatieve brug tussen potentiële kopers en verkopers. Wij bieden een uniek platform waar u zelfstandig onroerend goed kunt ontdekken en verkennen. Let wel, onze rol beperkt zich tot het presenteren van de zoekertjes; directe bemiddeling of persoonlijke begeleiding bij bezoeken valt buiten onze dienstverlening. We zijn trots op onze ethische en verantwoordelijke manier van informatie verzamelen.

Dit gebeurt enkel via legale methoden zoals o.a. crawling en scraping, aangevuld met handmatige input van onze gebruikers, en steeds binnen de wettelijke grenzen en technische mogelijkheden, met inachtneming van alle rechten. Voor gedetailleerde informatie over een specifiek pand of om een afspraak te maken, raden we u aan rechtstreeks contact op te nemen met de verkoper, verhuurder, vastgoedmakelaar of vastgoedkantoor. Dit kan eenvoudig door het contactformulier naast de omschrijving van het betreffende zoekertje te gebruiken. Bij ImmoSpeurder streven we ernaar uw zoektocht naar het perfecte onroerend goed zo soepel en efficiënt mogelijk te maken. Verken ons uitgebreide aanbod en ontdek de mogelijkheden die ons platform te bieden heeft.

Als u vragen heeft over hoe onze zoekmachine werkt, onze procedures, of als u een probleem of fout op onze website wilt melden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het onderstaande formulier. Voor specifieke meldingen over een pand, bijvoorbeeld als u een fout opmerkt, gebruik dan de 'meld een vergissing' direct op de pagina van het betreffende pand onderaan het contact formulier. We streven ernaar uw bericht snel en efficiënt te verwerken.

Formulier