Home Loue Commerce 8900 Ieper
Tempelstraat 2
Carte

Tempelstraat 2

8900 Ieper
Loue
288 m² Terrain
€1.950
Description

* * *

Tempelstraat 2 - 8900 Ieper - In de Tempelstraat, een verlengde van de welbeheerde winkelstraat te Ieper, vinden we dit charmante handelspand met appartement terug. De monumentale gevel van dit pand en zijn centrale ligging zullen ongetwijfeld bijdragen tot het succes van uw zaak.









Het handelspand werd voordien uitgebaat als barbershop, juicebar en tearoom, maar biedt ook tal van andere mogelijkheden.









INDELING HANDELSPAND









Bij het binnenkomen treffen we de handelsruimte aan. De ruimte is zeer lichtrijk dankzij de vele raampartijen. Aansluitend is een uitgeruste open keuken terug te vinden. Doorlopend naar het afgesloten deel van de handelsruimte, bevindt zich nog een bijkeuken, een bergruimte en sanitaire voorziening. Bovendien is er nog een kelder aanwezig van maar liefst 43 m².









INDELING APPARTEMENT:









Aansluitend aan de zaak vinden we het riante woongedeelte terug. Aan ruimte geen gebrek, gezien het appartement maar liefst 3 ruime leefruimtes en 4 slaapkamers omvat. Daarnaast is er ook een uitgeruste keuken, badkamer (voorzien van inloopdouche en bad), 2 aparte toiletten, een terras en zolderruimte aanwezig. Over het hele appartement valt te genieten van de betoverende glasramen in lood en de vele andere authentieke elementen.









Kan je niet wachten om een bloeiende zaak te starten in het hartje van Ieper? Dan is dit uw kant! Aarzel niet, leg snel uw afspraak vast en ontdek meer troeven ter plaatse!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 1.950
Général
Type
Commerce
Terrain
288 m2
Référence
D5E32BWALMS0
Code Agence
IEPVH2023021 - IEPVH2023022
EPC
284 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20220307-0002556974-RES-1
Historique des prix
18 May 2023
€1.950 / Immo Francois
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder