Home Appartement 2020 Antwerpen
Volhardingstraat 33
Carte

Volhardingstraat 33

2020 Antwerpen
92 m² Vivre
2 Chambres
Prijs op aanvraag
Description

* * *

Volhardingstraat 33 - 2020 Antwerpen - Algemeen:
Op een rustige locatie in de Expowijk en vlakbij de Jan Van Rijswijcklaan in Antwerpen vinden we dit gezellig en lichtrijk 2-slaapkamerappartement op de tweede verdieping terug in een kleinschalig gebouw met 2 entiteiten. De ruime living geeft uit op de keuken. Via de keuken is het terrasje betreedbaar. De vloeren van living, inkomhal en de 2 slaapkamers zijn laminaatvloeren, keuken,en badkamer zijn tegelvloeren. De keuken is ingericht met 4 pits gasfornuis, dampkap en traditionele oven. Grote ingebouwde kasten in de hal.

Het appartement is lichtjes op te frissen maar werd voorzien van nieuwe aluminiumramen met dubbele beglazing. Op heden verhuurd aan 836,66 € per maand wat ook een mooi rendement oplevert. Conforme elektriciteit!

Indeling:
We betreden het appartement via de gezamenlijke inkom/traphal. De living is ruim en lichtrijk. De keuken is voorzien van volgende toestellen: gasfornuis, dampkap en een oven. Aan de keuken is er ook een inpandig terrasje voorzien.


De grote slaapkamer heeft een mooie oppervlakte. De tweede slaapkamers is kleiner maar ook lichtrijk. De badkamer beschikt over een douche en lavabo. Er is een afzonderlijk gastentoilet. De condenserende gasverwarming bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping.


Interesse?
Bent u op zoek naar een 2 slpk-app met terrasje? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak. Dient u uw huidige woning nog te verkopen? Laat het ons weten en wij komen vrijblijvend bij u langs om de waarde van de huidige woning te bekijken.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Appartement
Zone habitable
92 m2
Référence
9BLXZJSP4AUS
Code Agence
2429
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder