Carte

Eikenlei 58

2960 Sint-job-in-'t-goor
à Vendre
160 m² Vivre
2 Chambres
Description

* * *

Eikenlei 58 - 2960 Sint-job-in-'t-goor - Residentie DE LOCHTEN, 12 villa-appartementen in een unieke groene setting!

Een parkdomein van 6.290m², centraal gelegen nabij winkels en openbaar vervoer, vormt de perfecte locatie voor deze architecturale parel. De prachtige gevel combineert een lichte genuanceerde baksteen met grote aluminium glaspartijen in brons-tinten. Het horizontale lijnenspel en de grote terrassen zorgen voor een fris en luchtig geheel. De plafondhoogte van de appartementen bedraagt maar liefst 290cm; de raamhoogte 270cm! Benieuwd?

Appartement A7: Schitterend dakappartement (160m² - 2,90m plafondhoogte) met 2 terrassen (31m²/22m²) in Residentie ‘De Lochten’; twaalf villa-appartementen in een unieke groene setting!
Dit fantastische dakappartement heeft volgende indeling: mooie entree met gastentoilet en ruimte voor vestiaire, een open circulatieruimte leidt ons naar de lichtrijke leefruimte met open keuken (samen ca. 60m²); een prachtig panoramaraam in de voorgevel en een schitterende raampartij in hoekvorm met 2 schuiframen naar het terras toe zorgen voor een optimaal contact met de buitenruimtes. De leefruimte is voorzien van een keurig ingewerkte airco. Grote berging (ca. 9m² - maatmeubel voor wasmachine en droogkast/werkblad met spoeltafel). Knappe hoofdslaapkamer (ca. 18m²) die in de breedte langs een glazen wand uitgeeft op het terras vooraan. Aanliggend bevindt zich de badkamer met ruime inloopdouche, toilet en maatmeubel met twee wastafels. Verder voorziet het appartement een polyvalente ruimte van ca. 25m² dewelke kan verbonden worden met de leefruimte en ook uitgeeft op het grote terras achteraan. Deze ruimte kan gebruikt worden als tweede slaapkamer met mogelijkheid voor een tweede badkamer, maar zou evengoed een aparte tv-kamer, bureel of fitness kunnen zijn!
Het eigendom biedt 2 mooie buitenruimtes: een zuidoost gericht terras aan de hoofdslaapkamer van ca. 22m² van waarop u kan genieten van de opkomende zon en een prachtig hoofdterras aan de leefruimte van ca. 31m² (met grote zonnetent 6,5 x 4m) waarop u kan tafelen met een mooie zonsondergang op de achtergrond!
Ruime ondergrondse garagebox voor 2 wagens (ca. 36,5m² - met brede geautomatiseerde sectionaalpoort) inbegrepen in de prijs.
MOMENTEEL IN AFWERKING, waardoor bepaalde keuzes in afwerking reeds werden gemaakt. Er werd steeds gekozen voor hoogwaardige en luxueuze materialen. Informeer bij ons naar de laatste stand van zaken!
Wij voorzien een hoge afwerkingsgraad met aandacht voor thermische en akoestische isolatie: vloerverwarming- en koeling, warmtepomp, balansventilatie, airco, individuele zonnepanelen (3.400 Wp), screens aan voorgevel, zonnetent met weerstation (wind + zon),… Het energiezuinige appartement heeft een E-peil van maximaal E30.

De Lochten, dé ideale combinatie van luxueus wonen in het groen EN in het dorp!
Meer info op www.coga.be.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 729.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Zone habitable
160 m2
Référence
5600620210823145620
Code Agence
4454229
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Verkavelingsvergunning
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
05 Sep 2023
€729.000 / Coga
12 Dec 2021
€671.000 / Coga
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder