Home Maison 2930 Brasschaat
Bredabaan 108-Bus-
Carte

Bredabaan 108-Bus-

2930 Brasschaat
563 m² Vivre
3110 m² Terrain
7 Chambres
€1.700.000
Description

* * *

Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Bredabaan 108-Bus- - 2930 Brasschaat - Deze charmante villa met groepspraktijk gebouwd door de gerenommeerde architect Arthur Degeyter, is gelegen aan het gezellige dorpscentrum van Brasschaat, en geniet van de beste strategisch-commerciële ligging. Op korte wandelafstand strekt zich het idyllische Peerdsbos uit, een groene oase van rust voor een ontspannende wandeling en een traktatie voor de ware natuurliefhebber. Kortom, de ideale topligging om comfortabel wonen met uw succesvolle (groep)praktijk te combineren.

Wandelend door deze knappe woonst ervaar je een aangenaam ruimtelijk gevoel door de slim geschakelde volumes voorzien van grote raampartijen met royale lichtinvallen.

De inkom van de villa heet je een warm welkom met knappe architecturale en hoogwaardige bouwdetails. De woonkamer met eetplaats, voorzien van een stijlvol haardvuur, ademen warmte en gezelligheid uit. Hier kom je tot rust met familie en vrienden en geniet je van de mooie visuele interactie met de volwassen tuin en het van daaruit toegankelijke grote zonneterras.
Aansluitend is er de grote, compleet uitgeruste keuken met een lichtrijke, gezellige eetplaats die tevens toegang geeft naar het volgende zonneterras met kruidentuin. Een plek waar binnen en buiten in elkaar overvloeien.
De 3 ruime praktijkruimtes zijn toegankelijk gemaakt via een aparte inkom met wachtzaal en zijn voorzien van het nodige sanitair.
Deze villa heeft grote, praktische kelders met veel berging, technische ruimtes en plekjes waar je je favoriete wijnen aan kan toevertrouwen.

De eerste verdieping voorziet 4 grote slaapkamers en een romantisch dakterras bij de master-bedroom. Wenst u nog een extra badkamer bovenop de 2 reeds bestaande badkamers? Geen probleem, 1 kamer werd reeds compleet sanitair-technisch uitgerust om een grote, extra badkamer/wellness te realiseren die toegang verschaft aan de potentiële daktuin. De architect liet namelijk het professioneel gebouw aansluiten aan de villa door een solarium/daktuin tussen beiden te ontwerpen. Een uniek concept!

De tweede verdieping voorziet nog eens 3 aangename kamers met een ruime, praktische zolderruimte helemaal bovenin.

Uiteraard is op het perceel ook de nodige parkeerruimte aanwezig en werd er in het verleden reeds een bouwvergunning goedgekeurd voor de realisatie van een aansluitend garagegebouw.

Ben je geprikkeld door deze knappe, multifunctionele eigendom? Bel Nic van Unicum op 09 336 16 15 of mail info@vastgoedunicum.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 1.700.000
Revenu cadastral
€ 2.441
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1931
Terrain
3110 m2
Zone habitable
563 m2
Référence
-BI1RCNJWRJP
Code Agence
spir5416
EPC
329 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20220905-0002668416-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woonpark
Zone inondable
Nee
Historique des prix
07 Mar 2023
€1.700.000 / Vastgoed Unicum
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder