Home Maison 2960 Brecht
Nieuw Rommersheide 4K
Carte

Nieuw Rommersheide 4K

2960 Brecht
486 m² Terrain
1 Chambres
€219.000
Description

Deze woning is gelegen op perceel van 486m², in een rustige en groene omgeving, in BPA Recreatief Woongebied (permanente bewoning toegelaten). De woning werd opgericht in 1985, en is te renoveren. Indeling: We betreden via de voordeur de woning, een ruimte voorzien van ingebouwde kasten met de nutsvoorzieningen. De woonkamer, open tot in de nok, die door zijn grote raampartijen geniet van veel natuurlijke lichtinval. De keuken is ingericht met een dubbele spoeltafel, gasvuur, dampkap en een koelkast. Verder heeft de woning 1 slaapkamer, open tot in de nok, en een badkamer ingericht met een douche, een lavabo, toilet, alsook de aansluiting van de wasmachine en de elektrische boiler voor het warm water. Rondom de woning bevindt zich een volledig omheinde tuin met terras aan de leefruimte en tuinbergingen. Op de gemeenschappelijke parking heeft u het gebruiksrechts van autostaanplaats 'P4', op wandelafstand van de woning. Een ideale woning voor wie genieten wil van rust & privacy! Verwarming met een hout en/of kolenkachel in de leefruimte. De woning is sinds 01/01/2015 verhuurd aan een huurprijs van 655,70 EUR/maand. Ideaal als investering of eigen bewoning!
Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residentiële-gebouwen-2023. Stedenbouwkundige informatie in aanvraag.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 219.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1985
Terrain
486 m2
Référence
UKO0SP4M8H6I
Code Agence
5317595
EPC
2086 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
Gebied voor verblijfsrecreatie
Zone inondable
in aanvraag
Historique des prix
25 Apr 2023
€219.000 / Coga
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder