Home à Vendre Maison 2960 Brecht
Kapelstraat 44
Carte

Kapelstraat 44

2960 Brecht
à Vendre
905 m² Terrain
3 Chambres
Description

Kapelstraat 44 - 2960 Brecht - Deze sfeervolle woning ligt centraal gelegen in Overbroek en beschikt over een schitterende tuin. Het zuidgerichte perceel waarop de woning zich bevindt, is riant van omvang (905m2) en bevindt zich op een hoek. De ruime tuin is eenvoudig te onderhouden en herbergt diverse bijgebouwen, waaronder een riante opslagruimte. Er is parkeerruimte voor twee auto's op de oprit en aan de achterkant van het perceel is een aparte toegangspoort naar de tuin en het bijgebouw.

Het vrijstaande huis heeft een bijzonder charmant voorkomen. Op de begane grond vindt u een grote woonkamer met een aparte zithoek, studiehoek en eetruimte. De keuken sluit hier naadloos op aan en loopt door in een royale leef veranda. Via de hal zijn het souterrain, toilet en badkamer bereikbaar.

De eerste verdieping telt drie slaapkamers, een kleedkamer (die eventueel als vierde slaapkamer kan worden gebruikt) en een grote landingsruimte/studieruimte met ingebouwde kasten. Alle kamers zijn voorzien van een Velux-dakraam met vliegengaas en een verduisteringsgordijn. De vloer op deze verdieping en die van de zolderberging is geheel uitgevoerd in laminaat, met ruime, goed onderhouden ingebouwde kasten.

De woning onderging 20 jaar geleden een grondige renovatie, waarbij onder andere het dak volledig werd gerenoveerd en geïsoleerd.

* * *

Kapelstraat 44 - 2960 Brecht - Charmante woning met prachtige tuin in het centrum van Overbroek.

De woning ligt op een ruim, zuidgericht, hoekperceel van 905m2 .
In de grote onderhoudsvriendelijke tuin vind u verschillende bijgebouwen waaronder een ruime berging. Op de oprit is plaats voor het parkeren van 2 wagens. Achteraan is een aparte poort met toegang tot de tuin een het bijgebouw.

In de vrijstaande, charmante woning vind u op het gelijkvloers een ruime woonkamer met zithoek, bureau en eetruimte. Aansluitend volgt de keuken die open doorloopt naar de ruime leef veranda. Via de traphal is er toegang tot kelder, toilet en badkamer.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een dressing (die ook dienst kan doen als 4e slaapkamer) en een ruime overloop/bureaumet ingemaakte kasten.In alle kamers is een velux met vliegenraam en blindering aanwezig. De bovenverdieping en bergzolder zijn volledig op laminaat met ruime ingemaakte kasten in zeer goede staat.

De woning werd 20jaar geleden gerenoveerd. Het dak werd toen grondig gerenoveerd en geïsoleerd.


Caractéristiques
Financier
Prix
€ 475.000
Général
Type
Maison
Terrain
905 m2
Référence
5031920210621105408
EPC
620 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20210413-0002400909-RES-1
Historique des prix
21 Jun 2021
€475.000 / --
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder