Home à Vendre Maison 2960 Brecht
Molenstraat 63
Carte

Molenstraat 63

2960 Brecht
à Vendre
770 m² Vivre
21.150 m² Terrain
€1.350.000
Simuler un prêt
Description

Uitzonderlijk eigendom gebouwd in "Beaux-Arts-stijl" in een prachtig park met Engelse tuin van +/- 2.1 Ha. Een ontwerp van Architecten Montigny & Somers. Kenmerkend is de afwerking in natuursteen, de symmetrie v/h gebouw, hoge plafonds, zowel binnen als buiten brede trappen en wijde bogen ook in de ramen. Gelegen in een aangepast RUP met mogelijkheden.

Via een oprijlaan met in- en uitrit heeft u toegang tot dit prestigieus eigendom voorheen in gebruik geweest als privé-woning met notariaat. De ruime statige inkom met aparte vestiaire geeft doorgang naar de ruime woonk. met 2 haarden, een mooie parketvloer en openslaande deuren naar het terras, een apart kantoor met haard die in verbinding staat met het notariaat, een ruime ing.keuken van het merk "Gaggenau" met dienstentrap en zij-ingang alsook een ruime achterinkom met aparte toilet. Via de zijkant is er toegang tot een groot kantoor met een inkomportaal voorheen het notariaat. De totale bew.opp. bedraagt 770 m² opgedeeld in een voll. onderkeldering uitgerust met oa. een technische ruimte - een voorraadkamer - wijnkelder ed., een bovenverdieping. met 6 slpks. en 2 badks. alsook een zolderverd. met 8 kamers. De woonkamer grenst aan het terras en de zuid-tuin. Het eigendom is uitgerust met een buitenzwembad - een overdekt terras met kleedkamers alsook 3 garages. Het park is zeer verzorgd en steeds zeer goed onderhouden ! Bijz. : cv. op mazout "Buderus" (+/- 10 jaar), alarm, rolluiken en een nieuw dak met natuurleien (25j).
EPC : 312 kwh/m2 /jaar. -Wg, Pg, Gvkr, Vv, Gmo,Vg
Het eigendom situeert zich op 5 automin. van de E19 (Antwerpen - Breda) en het treinstation "Noorderkempen". Zeer goede bereikbaarheid.

" Kortom, een zeer exclusief eigendom met veel potentieel"

* * *

Dit uitzonderlijke eigendom is verankerd in een prachtig park met Engelse tuin van ongeveer 2,1 ha, dat volledig verzorgd en goed onderhouden is. U word ontvangen door de statige inkom met vestiaire, waarna u doorgang krijgt naar de ruime zonnige sfeervolle woonkamer met 2 haarden, een parketvloer en openslaande deuren naar het terras en de zuidtuin. Aansluitend vindt u het kantoor met haard en de ingebouwde keuken in 'Gaggenau' stijl met trap en zij-ingang. Evengoed bevindt zich hier de achterinkom met apart toilet. Naast het woongedeelte bevindt zich ook het notariaat met een imposant inkomportaal. De woning is uitgerust met een buitenzwembad, een overdekt terras en kleedruimtes evenals 3 garages. Bovendien beschikt het eigendom over een volledig ingerichte kelder en zolderverdieping. Met een EPC score van 312 kwh/m2 /jaar is het eigendom zeer energiezuinig. De woning is gelegen op 5 autominuten van de E19 (Antwerpen - Breda) en het treinstation 'Noorderkempen' waardoor de locatie zeer goed bereikbaar is. Met de structuur van Beaux-Arts stijl, hoge plafonds, symmetrische vorm, natuursteenafwerking en brede trappen en bogen is dit eigendom een echte must-see!

* * *

Q1: Wat is het kenmerkende element van dit eigendom?
A1: Het kenmerkende element van dit eigendom is de afwerking in natuursteen, de symmetrie v/h gebouw, hoge plafonds, zowel binnen als buiten brede trappen en wijde bogen ook in de ramen.

Q2: Hoe groot is het park bij het eigendom?
A2: Het park bij het eigendom is ongeveer 2.1 Ha groot.

Q3: Wat zijn de voorzieningen van dit eigendom?
A3: De voorzieningen van dit eigendom zijn onder andere een buitenzwembad, een overdekt terras met kleedkamers, 3 garages, cv. op mazout "Buderus" (+/- 10 jaar), alarm, rolluiken en een nieuw dak met natuurleien (25j).

Q4: Wat is de locatie van het eigendom?
A4: Het eigendom situeert zich op 5 automin. van de E19 (Antwerpen - Breda) en het treinstation "Noorderkempen".

Q5: Wat is de energieprestatie certificering (EPC) van dit eigendom?
A5: De EPC van dit eigendom is 312 kwh/m2 /jaar.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 1.350.000
Revenu cadastral
€ 4.082
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1935
Terrain
21.150 m2
Zone habitable
770 m2
Référence
5503320200516202029
Code Agence
4028301
EPC
312 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee(geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd)
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Niet meegedeeld
Dénominations
Parkgebied
Zone inondable
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
05 Dec 2020
€1.350.000 / Vanhencxthoven
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder