Home Maison 9000 Gent
Peerstraat 127
Carte

Peerstraat 127

9000 Gent
154 m² Vivre
3 Chambres
€418.000
Description

* * *

Peerstraat 127 - 9000 Gent - Stadswoning met tuin, terras en garage
In een leuke straat, vlakbij het natuurreservaat de Bourgoyen, zwembad Rooigem en op 10 minuten fietsen van het centrum vind je deze ruime stadswoning met tuintje, zonnige terrassen, garage én oprit.
Meteen bij het binnenkomen word je ondergedompeld in een gezellige, huiselijke sfeer: een fijne plek om thuis te komen. Lichtrijke woonkamer met parket en gashaard. Aansluitend volledig uitgeruste keuken met praktische berging. Loop je verder door, dan kom je in de volledig vernieuwde achterbouw met douchekamer, apart toilet, wasplaats en 2 slaapkamers.
Op de verdieping is de 3e slaapkamer (met mooie ingemaakte maatkasten!), de badkamer met dubbele lavabo, douche en ligbad. Zen-momentjes gegarandeerd! Verder is de eerste verdieping momenteel ingericht is als praktijkruimte (ook voorzien van mooie maatkasten). Geen nood aan een polyvalente ruimte? Dan is deze plaats gemakkelijk in te richten als 4e slaapkamer.
Met 2 terrassen en een tuin kan je hier op elk moment van de dag genieten van de zon. ’s Ochtends gezellig ontbijten in de oostelijk gericht voortuin, ’s avonds tot rust komen op zuidwestelijk gerichte stadskoer. De gedroomde stadswoning!
Deze prijs is een instelprijs. Indien meerdere keren de vraagprijs wordt geboden, behoudt de eigenaar zich het recht om eventueel onder gesloten enveloppe te laten bieden door degene die de vraagprijs boden.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 418.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
154 m2
Référence
1E86U23HC672
Code Agence
16122
EPC
336 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
26 Jun 2022
€418.000 / Infinimo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder