Home Maison 8851 Koolskamp
Pastoriestraat 4
Carte

Pastoriestraat 4

8851 Koolskamp
175 m² Vivre
249 m² Terrain
3 Chambres
€359.000
Description

Pastoriestraat 4 - 8851 Koolskamp - Deze nieuwbouwwoning, gelegen in de rustige omgeving van het centrum van Koolskamp, wordt gebouwd met hoogwaardige materialen en is uitgerust met alle moderne gemakken. De afwerking kan naar eigen smaak gekozen worden, zoals keuken, vloeren en badkamer. Het E-peil van deze woning is maximaal 25, wat betekent dat je de komende 5 jaar profiteert van een halvering van de grondbelastingen.

Qua indeling beschikt het gelijkvloers over een inkomhal met apart toilet, een lichte woonkamer met zit- en eetgedeelte en een schuifraam naar het terras, een open keuken, een aangebouwde berging, wasruimte en een inpandige garage met sectionale poort en deur naar het terras. De eerste verdieping bestaat uit een nachthal, drie slaapkamers - waarvan één met dressing - en een badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet. De zolder is bereikbaar via een vlizotrap.

Buiten is er een zonnige tuin met een aangelegd terras en omheining. Er is ook een mogelijkheid om naast het huis een carport (6 x 3m) te plaatsen.

Voordelen van deze woning zijn onder andere het gebruik van kwalitatieve materialen, de energie-efficiëntie, zonnepanelen en een regenwaterput (10.000 l) met infiltratieput.

Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak op kantoor voor meer informatie en een bespreking over deze nieuwbouwwoning!

* * *

Pastoriestraat 4 - 8851 Koolskamp - Nieuwbouwwoning rustig gelegen in het centrum van Koolskamp.
De woning wordt gebouwd met kwalitatieve materialen en voorzien van alle hedendaagse comfort! Afwerking naar keuze: Oa. keuken, vloeren, badkamer enz.
E-peil: max 25 , zo geniet je van 50% vermindering op de grondlasten voor de komende 5 jaar! INDELING: - Gelijkvloers: Inkomhal met apart toilet, lichtrijke woonkamer met zit- en eetplaats, schuifraam naar het terras, open keuken met aansluitend de berging, wasplaats en inpandige garage met sectionale poort, achterdeur naar het terras. - 1ste verdiep: Nachthal, 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing, badkamer met lavabo, inloopdouche en toilet. Zolder is te bereiken met vlieringtrap. - Tuin: Zonnige tuin, terras aangelegd en omheining wordt voorzien. Mogelijkheid om nog een carport naaste de woning te plaatsen (6 x 3m).
PLUSPUNTEN: + Afgewerkt met kwalitatieve materialen + Energiezuinige woning + Zonnepanelen + Regenput (10.000 l) met infiltratieput + ...
Bel vandaag nog voor een afspraak op kantoor voor bespreking van deze nieuwbouwwoning en verdere informatie!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 359.000
Général
Type
Maison
Terrain
249 m2
Zone habitable
175 m2
Référence
16-ZYKL8YPZY
Code Agence
1121456
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Geen vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied
Historique des prix
09 Feb 2023
€359.000 / ERA Vastgoed Centrum
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder