Carte

9280 Lebbeke
175 m² Vivre
3 Chambres
€425.000
Description

* * *

Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Superenergiezuinige nieuwbouwwoning, 3 kamers, centrumligging!

Een zeldzame combinatie van energiezuinigheid, ruimte en een zeer luxueuze afwerking: dat vindt u in deze fantastische nieuwbouwwoning in het centrum van Lebbeke. Parkeren is geen probleem dankzij de ruime inpandige garage die plaats biedt aan minstens 2 wagens en fietsen.

Een grote leefruimte, hypergeïnstalleerde keuken en berging op de eerste verdieping; drie slaapkamers en een fraaie badkamer – met vrijstaand bad en inloopdouche - zijn te vinden op de tweede verdieping.

Deze uitzonderlijke eigendom combineert het beste van twee werelden: een ruime bewoonbare oppervlakte vergelijkbaar met een woning maar met het praktische comfort van een appartement (ruime terrassen aan voor- en achterzijde, ligging in hartje Lebbeke). Op wandelafstand van horeca, winkels en openbaar vervoer.

Grote extra troef is de zeer kwaliteitsvolle afwerking + de warmtepompunits die zorgen voor een comfortabel binnenklimaat én heerlijke koeling in de zomermaanden. Conforme elektrische installatie tot 2048 en - mede dankzij zonnepanelen en 3-dubbele beglazing - een fenomenaal goede energiescore (EPB-wetgeving van toepassing).

Even binnenlopen kan alvast via de virtuele tour: klik op het 360°-icoontje of via deze verwijzing: https://my.matterport.com/show/?m=jBpnYWdUMqa

Kort samengevat: ruime bewoonbare oppervlakte - 3 kamers – zowel douche als vrijstaand bad - 2 toiletten – garage voor 2 wagens - centrumlocatie - topkwaliteit! Verkoop deels onder registratierechten (grond) en deels onder btw (constructie).

Meer info en bezoeken: 052 690 691 of tom@immotijl.be.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 425.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
175 m2
Référence
7WCM68N-EXXM
Code Agence
5281073
Historique des prix
16 Mar 2023
€425.000 / Immo Tijl
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder