Home à Vendre Maison 9280 Lebbeke
Lindekensstraat 11
Carte

Lindekensstraat 11

9280 Lebbeke
à Vendre
180 m² Terrain
3 Chambres
Description

Zin in een renovatieprojectje? Bekijk dan zeker dit pand! Mits de nodige werken valt dit pand om te vormen tot de ideale gezinswoning! De huidige indeling is als het volgt: Op het gelijkvloers een living en beperkt ingerichte keuken - 2 bergingen - badkamer - apart toilet - tuin Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime nachthal en 3 volwaardige slaapkamers (12 m² - 8 m² - 8 m² ). Pluspunten: - ligging, vlotte verbinding naar Dendermonde, Opwijk, enz.- nieuwe HR ramen.- tuin - een koopje voor handige Harry's Wacht niet en maak vandaag nog uw afspraak voor een bezoekje - 0472/91.31.87 (Tom) !

* * *

Op zoek naar een renovatieproject? Overweeg dan zeker dit pand dat, na een nodige renovatie, kan worden omgebouwd tot de perfecte gezinswoning. De huidige indeling bestaat uit een woonkamer en een eenvoudig ingerichte keuken op de begane grond, samen met 2 opbergruimtes, een badkamer, een apart toilet en een tuin. De eerste verdieping heeft een ruime nachthal en 3 ruime slaapkamers (12 m² - 8 m² - 8 m²). Voordelen zijn onder andere de locatie, die goede verbindingen biedt naar Dendermonde, Opwijk, etc., nieuwe HR-ramen, de tuin, en de prijs, die ideaal is voor doe-het-zelvers. Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging te plannen - 0472/91.31.87 (Tom)!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 165.000
Général
Type
Maison
Terrain
180 m2
Référence
OMADPIZAA9QJ
Code Agence
Lindekensstraat 11 te LebbekeC
EPC
707 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
18 Mar 2023
€165.000 / Insurimo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder