Home Maison 8810 Lichtervelde
Molenbinnenweg 3
Carte

Molenbinnenweg 3

8810 Lichtervelde
164 m² Vivre
505 m² Terrain
3 Chambres
Prijs op aanvraag
Description

* * *

Molenbinnenweg 3 - 8810 Lichtervelde - Deze magnifieke villa met luxueuze afwerking is gelegen op het einde van een doodlopende straat nabij het Sterrebos. De ligging van deze villa is een grote troef, zeker gezien zijn vlotte verbinding met de Expressweg, de E403 en het centrum van Rumbeke en Roeselare.

De villa beschikt over een royale inkomhal met gastentoilet, een ruime én lichtrijke leefruimte met gashaard. Aansluitend aan de leeftruimte is een grote bureauruimte voorzien. De volledig uitgeruste leefkeuken is voorzien van diverse inbouwtoestellen zoals oven, microgolf, stoomoven, vaatwasser, frigo, … Daarnaast is er ook een natuursteen werkblad en is er plaats voor een grote eettafel. Op het gelijkvloers bevinden zich ook een grote dubbele garage, een afzonderlijke droge berging en een aparte wasruimte met nog een afzonderlijk toilet.

Op eerste verdieping is er een ruime badkamer met ligbad, dubbel lavabomeubel en douche. De masterbedroom is voorzien van een dressing. Daarnaast zijn er nog 4 ruime slaapkamers. De badkamer is bereikbaar vanuit de masterbedroom. Op de bovenverdieping is er eveneens een afzonderlijk toilet voorzien.

De zolderverdieping is toegankelijk via een vaste trap, deze werd afgewerkt met een laminaatvloer en kan verder ingericht worden als extra slaapkamers of hobbyruimte.

De zuidgerichte tuin werd onderhoudsvriendelijk aangelegd met mooie terrassen, grote graszone en een groenberm achteraan de tuin. Verder is deze woning voorzien van een alarmsysteem, domoticasysteem, zonnescreens op de achtergevel van de benedenverdieping en ingebouwde boxen in de leefruimte.

Dankzij de jacuzzi, sauna en de buitendouche beschik je over een home wellness.

Deze villa wordt verkocht onder het systeem van START 2 FINISH.
Elk prijsvoorstel gelijk of hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden.
Startprijs: 850.000 EUR

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1931
Terrain
505 m2
Zone habitable
164 m2
Référence
QCGMUUJKA4NM
Code Agence
BR/ML/TK/0608
EPC
19300 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
2658467
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
ja
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
ja
Autorisation de lotissement
ja
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder