Home Maison 9500 Moerbeke
Hospicestraat 104
Carte

Hospicestraat 104

9500 Moerbeke
€840.000
Description

* * *

Hospicestraat 104 - 9500 Moerbeke - In Moerbeke is deze prachtige, luxueuze villa terug te vinden. Een uniek, volledig instapklaar, pand dat enorm veel ruimte en privacy biedt.

Tijdens de renovatie werd er gebruik gemaakt van zeer duurzame, kwalitatieve materialen, die we in de verschillende ruimtes zien terugkomen.
In de volledige woning komt er opvallend veel natuurlijk licht binnen door de grote raampartijen die aanwezig zijn in deze woonst.

Wanneer u het domein oprijdt, komt u terecht in een oase van rust en privacy dankzij de geautomatiseerde poort en de vele parkeerplaatsen. Als we de voordeur binnen wandelen, komt u in een zeer ruime, lichtrijke inkomhal, afgewerkt in natuursteen. Aangevuld met een ingebouwde vestiaire en gastentoilet.

Zodra we door de stalen deur wandelen komen we binnen in een prachtige ruimte waar de living en eetruimte zich situeren. De hyper-uitgeruste keuken is voorzien van alle luxe met ingebouwde toestellen van het merk Miele, waaronder de koffiemachine, stoomoven, heteluchtoven, microgolf, vaatwasmachine, frigo en diepvries en kookplaat met geïntegreerde afzuiging van het merk BORA.

Verder vinden we op het gelijkvloers nog een wasruimte, een extra ruimte die dienst kan doen als extra badkamer, maar evenzeer omgetoverd kan worden in een gezellige leesruimte of bureauruimte. Daarnaast vinden we nog een eerste slaapkamer terug en een tweede toilet. Aan de achterzijde van de woning is er een dubbele garage, die, mits enkele kleine aanpassingen, perfect dienst kan doen als poolhouse.

De tweede, derde, vierde en vijfde slaapkamer bevinden zich op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping kan u, naast alle slaapkamers, nog een volledig geïnstalleerde badkamer vinden met alle nodige comfort zoals inloopdouche en losstaand bad, een extra ruimte die momenteel dienst doet als walk-in closet en last but not least een linnenkamer.

Het volledige domein is omheind en rondom de woning vinden we een terras terug bestaande uit wit-gepolierde beton.
Door de volledige omheining, de zitbanken die aan alle muren voorzien zijn en de hoge haag, kan u hier genieten van alle rust en privacy.
Klaar om deze zomer zelf van deze troeven te genieten? Maak een afspraak via 09 225 50 50.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 840.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1977
Référence
9IXKOVUH29Y1
Code Agence
3445254
EPC
205 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20230207-0002790439-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
In aanvraag
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woonuitbreidingsgebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
20 Mar 2023
€840.000 / I-moov
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder