Home Maison 2520 Oelegem
Zandhovensteenweg 91
Carte

Zandhovensteenweg 91

2520 Oelegem
376 m² Vivre
3 Chambres
€890.000
Description

* * *

Zandhovensteenweg 91 - 2520 Oelegem - Prachtige villa met 3 à 6 slaapkamers en zwembad op een perceel van ± 3.500m² te Oelegem!

Deze mooie, gerenoveerde villa bevindt zich op een zeer centrale locatie in Oelegem nabij belangrijke invalswegen, openbaar vervoer, scholen en het centrum.

We betreden deze woning via de ruime inkomhal voorzien van een apart toilet en een vestiaire met ingemaakte kasten. Vooraan bevindt zich een ruim kantoor met een mooie parketvloer, ideaal voor thuiswerk.
Vervolgens brengt de inkomhal ons naar de riante leef- en eetruimte met sierschouw en pelletkachel. Deze mooie, lichtrijke ruimte loopt door naar de open, volledig geïnstalleerde keuken afgewerkt met een eiken werkblad en een ruim kookeiland. Zowel de leefruimte als de keuken genieten van een mooi uitzicht over de riante tuin en genieten van enorm veel natuurlijk lichtinval door de vele raampartijen achteraan. Verder bevindt er zich nog een ruime, praktische bergruimte (15,5m²) op het gelijkvloers.

De indrukwekkende, zonnige tuin (± 2.485m²) met zuidelijke oriëntatie, heerlijk verwarmd zwembad, jacuzzi en sauna is de ideale plek om volledig te ontspannen! U kan hier in de gezellige lounge genieten van een weids, groen uitzicht en van alle rust.

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruimte nachthal die uitgeeft een apart toilet en de master bedroom (21,5m²) met een riante ensuite badkamer uitgerust met een dubbele lavabo, een design hangtoilet, een design bad en een inloopdouche. Verder bevindt zich de ensuite dressing met op maat gemaakte kasten en een netjes weggewerkte aansluiting voor een wasmachine.
Vervolgens zijn er nog twee ruime slaapkamers (22,5m² / 42m²) waarvan de grootste geniet van ingemaakte kasten en tevens een ensuite badkamer. Deze retro badkamer is voorzien van een ligbad, een toilet en een dubbele lavabo.

Op de hoogste verdieping bevinden zich twee zolderruimtes (116,5m² / 6,5m²) dewelke kunnen worden omgevormd tot extra slaapkamers, er zijn reeds Velux ramen voorzien.

Tot slot geniet deze prachtige villa nog over een zeer grote oprit en een dubbele, inpandige garage (35,5m²) met twee sectionaalpoorten. Deze ruime garage is voorzien van op maat gemaakt schrijnwerk alsook een extra deur naar de bureauruimte in de woning. Deze kan tevens worden omgevormd tot kantoorruimte.

TROEVEN:
+ 3 à 6 slaapkamers
+ Instapklaar, zeer goed onderhouden
+ Elektriciteit = conform
+ Verwarmd zwembad
+ Jacuzzi, sauna
+ Zonnige, Z-tuin
+ Dubbele, inpandige garage met oprit
+ Perceel van ± 3.500m²
+ Centrale locatie in Oelegem

Interesse in deze mooie villa? Contacteer ons gerust via 03 337 50 70 of info@vbpartners.be voor een afspraak! FinancieelAankoop exclusief kosten:€890.000Registratierechten (3%):€26.700Kadastraal inkomen:€1.938Raming Ereloon Notaris*:€2.814Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€920.139* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 890.000
Revenu cadastral
€ 1.938
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1971
Zone habitable
376 m2
Référence
DTMT4-UB1L2B
Code Agence
VKV1905
EPC
231 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20220622-0002611513RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Niet ingegeven
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Agrarisch gebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
09 Mar 2023
€890.000 / VB Partners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder