Carte

3990 Peer
615 m² Vivre
34.737 m² Terrain
3 Chambres
Prijs op aanvraag
Description

* * *

In het landelijke Peer treffen we midden in het groen zonder enige inkijk van buren, deze bijzondere langgevelhoeve (bouwjaar 2011), gelegen in landbouwgebied op een domein van 3,5 ha.
Het domein bestaat uit een imposante, volledig onderkelderde hoofdvilla met 3 slaapkamers met inloop dressing, 3 badkamers (allen voorzien met een dubbele lavabo, douche en bad), een luxe Sie Matic keuken gescheiden van de zit/leefruimte door een kastenwand met ingebouwde M-Design doorkijkgashaard en ten slotte een groot bureel met polyvalente ruimte op het verdiep.
Tegenover het woongedeelte treffen we ruime stallingen omgeven door weides. Deze villahoeve werd gebouwd met hoogwaardige materialen en oog voor detail.
Voor het interieur moesten de kleuren wit, zwart en natuurhout de toon zetten. Het resultaat is een tijdloze strakke landelijke woning met een eigentijds kantje. We zien parketvloeren, trappen en inbouwkasten in Franse eik terugkomen doorheen de volledige woning. Samen met de grote raampartijen in zwart stalen frame krijgt de woning een karaktervolle landelijke en natuurlijke uitstraling. Via een mooie lange oprijlaan, afgesloten door een volautomatisch zwart stalen poort, rijden we het domein binnen.

GELIJKVLOERS:
De woning is toegankelijk enerzijds via een houten poortje aan de hoofdingang ofwel via de zij-ingang op de binnenkoer.
Via de hoofdingang met vestiairekast en gastentoilet, betreden we de leefruimte met zithoek en eetkamergedeelte. Wat opvalt zijn de grote raampartijen in deze ruimte die zorgen voor een natuurlijke lichtinval en de ruimte vergroten.
Vanuit de gehele leefruimte heeft u zicht op de ingesloten binnenkoer met prachtige koivijver en op de riante tuin met overdekt terras aan de overkant.
De leefruimte en aangrenzende keuken zijn van mekaar gescheiden door een strakke wand met inbouwkasten en doorkijkgashaard.
De keuken is een hoogwaardige, zeer praktisch ingerichte Sie Matic eilandkeuken, voorzien van alle hedendaagse Miele toestellen. (combi stoomoven, combi microgolfoven, warmhoud lade, inductievuur, teppanyaki, koelkast, wijnklimaatkast).
Ze is gelegen in een vide/open ruimte met een imposante hoge raampartij.

Achter de keuken is er een handige koffiekamer/bijkeuken met ingewerkte kasten en diepvrieskast. Deze ruimte is afsluitbaar met een schuifwand, waardoor er een strak gangpad gecreëerd wordt dat verder leidt naar het nachtgedeelte waar zich de master bedroom met aparte inloopdressing en een ruime badkamer bevinden.
De strakke gashaard in de slaapkamer is een ware eyecatcher die zorgt voor warmte, sfeer en gezelligheid.
De badkamer is fraai betegeld met mozaieksteentjes en voorzien van een dubbele lavabo, een vrijstaand bad, een inloopdouche met regendouche en zijdouche-set, een toilet en bijhorende bidet van het merk Antonio Lupi. Voor de kranen werd er gekozen voor Vola designkranen.
De woning beschikt over een domotica systeem, alle technieken zoals audio, verlichting, verwarming, audio en tv, tuinberegening enz. zijn bedienbaar via een centraal systeem en een app op gsm, ipad of computer.

VERDIEPING:
Via een eiken trap komen we terecht op een overloop met glazen wand in de vide boven de keuken. Van hieruit is er zicht op op de onderliggende keuken en een prachtige uitkijk op de binnenkoer met koivijver.
We treffen links boven een bureaugedeelte in de vide, met daarachter een eerste slaapkamer met aparte badkamer en inloopdressing.
Aan de rechterkant treffen we een 2de slaapkamer met hetzelfde comfort (inloopdressing + badkamer). Deze slaapkamer heeft aangrenzend nog een extra kamertje dat vandaag gebruikt wordt als schoonheidssalon.
Het gangpad evenals de slaapkamers en andere ruimtes werden volledig uitgerust met inbouw maatwerkkasten.

BUREEL EN POLYVALENTE RUIMTE:
Achteraan de woning bevindt zich een grote ruimte die momenteel dienstdoet als bureel. De volledige achterwand is voorzien van inbouw maatwerkkasten uit Franse eik.
Hieraan is een aparte ruimte met bijkeukentje en toilet gekoppeld. Vanuit het bureel heeft u een prachtig zicht op de binnenkoer en stallingen, waardoor u er in alle rust kan werken.
Vanuit de bureelruimte bereik je via een brede eiken trap een verrassende polyvalente ruimte op het verdiep. Deze ruimte is voorzien van een kleine bar met drankenkoeling, spoelbak en glazenvaatwasser. Er is tevens een beamer en inbouw projectiescherm in het plafond aanwezig dat gebruikt kan worden voor presentaties of home cinema.
Deze ruimte kan dienstdoen als vergaderzaal, extra slaapkamer of hobbyruimte. Maar de beneden en bovenverdieping zouden evengoed omgetoverd kunnen worden tot een aparte luxe studio.

KELDER:
De ruime kelder strekt zich uit over de hele woning (ca.36m/8m), aan bergruimte is hier geen gebrek.
We treffen een apart afsluitbaar was- en strijklokaal en een comfortabele koele berging kamer met een ingebouwde professionele GRAM 2 deurs-vrieskast.

BINNENKOER:
Een volledig verharde binnenkoer, aangelegd met houten terrassen, kasseien, kleiklinkers en plantvakken, vormen het centraal gedeelte tussen de stallingen en de woning.
De eyecatcher van de binnenkoer is een mooie strakke koivijver met waterval fontein.

PARKEREN:
Aan de voorzijde van de woning is er parkeergelegenheid voor 6 auto’s.
Tevens is er een doorgang via de achterzijde van de stallingen, naar een dubbele carport.

Een weetje over de omgeving?
De woning ligt vlakbij het centrum van Peer, kortbij alle invalswegen en op wandelafstand van de scholen (Agnetendal).

Voor de paardenliefhebbers...
Tegenover de woning bevinden zich in langgevel-hoevestijl de stallingen, waarin aan de linkerzijde een groot werkhuis en aan de rechterzijde 6 paardenboxen te vinden zijn.
Er is tevens een aparte ruimte voorzien, met keukenblok en apart toilet die momenteel dienstdoen voor een tuinman.
De stallingen hebben een vloeroppervlakte van ruim 300 m2, via een stalen trap kom je terecht op de zolderruimte die doorloopt over de volledige stallengte, (ca.46m/7,5 m).
De stallingen beschikken over 2 grote stalpoorten, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn, ook voor landbouwvoertuigen.
Rondom de stallingen zijn er 7 weides in L-vorm gesitueerd, voorzien van watervoorziening, schrikdraad en stalletjes. Het hele domein is afgebakend met een Heras omheining en hekwerken over een hoogte van 2m met betonplaten in de grond.
Achter de woning en stallingen treffen we nog een mooie petanquebaan onder de platanen en een grote paddock voor paardenliefhebbers. (afm.20/40M)
Zowel de binnenkoer als de achterkant van de stalling zijn vlot bereikbaar.

BIJZONDERE KENMERKEN
* Volledig omheind domein
* Paardenstallen met paddock
* Dierenweides met alle comfort
* Mooi aangelegde grote tuin
* Koivijver
* Prachtige hedendaagse hoeve met grote luxe
* Volledig onderkelderd (gestorte betonnen kelder ca 288 m2)
* Vloerverwarming
* Parketvloeren
* Maatwerkkasten doorheen de hele woning
* Privé domein op doodlopend straatje
* Dicht bij stadskern en verbindingswegen
* Camerabewaking

Een ruime villahoeve met tal van mogelijkheden!

Interesse? Contacteer Carina via Carina@immofluisteraar.be

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Revenu cadastral
€ 2.110
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2011
Terrain
34.737 m2
Zone habitable
615 m2
Référence
FPPOA-S3ALWS
Code Agence
IF-3692
EPC
117 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
2625542
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Agrarisch gebied
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder