Home à Vendre Maison 1800 Vilvoorde
Heembeekstraat 23
Carte

Heembeekstraat 23

1800 Vilvoorde
à Vendre
264 m² Vivre
4 Chambres
Description

Deze charmante, direct bewoonbare halfopen bebouwing is gelegen in het kindvriendelijke Koningslo, vlakbij Vilvoorde en Brussel. Het pand is zeer goed bereikbaar en biedingen starten vanaf €595.000, mits goedkeuring van de eigenaar.
De woning volgt een Bel-étage stijl, waarbij de lichte woonkamer en de volledig uitgeruste keuken zich op de eerste verdieping bevinden, naast een aangrenzend terras. Op het gelijkvloers vind je een ruime garage die ook als fitnessruimte kan dienen, een hedendaagse uitbouw die gebruikt kan worden als kantoor of tweede leefruimte, en een mooi aangelegde tuin en inkom. De woning beschikt over 4 slaapkamers en een zolder die nog kan worden ingericht naar eigen smaak. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

* * *

Heembeekstraat 23 - 1800 Vilvoorde - Prachtige instapklare half open bebouwing in een kindvriendelijke topbuurt van Koningslo nabij Vilvoorde en Brussel en zeer goede bereikbaarheid.
Biedingen vanaf €595.000 (onder voorbehoud aanvaarding eigenaar).
De woning is van het type Bel-étage waar de living met veel lichtinval en de volledig geïnstalleerde keuken met aansluitend terras zich op de 1ste verdieping bevinden.
De gelijkvloerse verdieping heeft een ruime garage/fitnesszaal, een moderne aanbouw die dienst doet als bureau of 2de living en aansluiting geeft aan de mooi ingerichte tuin en inkom.
Verder zijn er 4 slpks en een nog in ter richten zolder.
Plan nu je bezoek!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 595.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
264 m2
Référence
MHF-HM9FGLVL
Code Agence
077-1817482
Historique des prix
13 Mar 2023
€595.000 / C21 Berthouts
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder