Carte

Bohemen 62

9260 Wichelen
299 m² Vivre
510 m² Terrain
4 Chambres
€350.000
Description

* * *

Bohemen 62 - 9260 Wichelen - Deze woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, gezellige woonkamer met eetplaats, ruime keuken, veranda, een toilet, grote berging/wasplaats en een garage met automatische poort. De 1ste verdieping werd opgesplitst in 2 delen, elk apart toegankelijk. Het ene deel beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer (douche, lavabo en toilet). In het andere deel vindt men nog een 2de woonkamer met keuken, een slaapkamer en een extra badkamer (douche, lavabo en toilet). Er is tevens een kelder en zolder aanwezig, ideaal als extra opbergruimte.

Achteraan bevindt zich de zuidwest georiënteerde diepe tuin met terras en tuinhuis. Vooraan is tevens een ruime oprit aanwezig (biedt plaats aan 4 wagens).

Centrale verwarming op aardgas, deels dubbele beglazing en rolluiken aanwezig. Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele rondleiding: https://my.matterport.com/show/?m=7BhAmtmitXk

Deze woning kan omwille van de grootte (299 m² totale vloeroppervlakte), de centrale ligging en de indeling voor meerdere doeleinden gebruikt worden o.a. als kangoeroewoning, praktijkruimte, .. ook ideaal voor zelfstandigen met nood aan voldoende ruimte.

Goed gelegen in hartje Wichelen, kortbij winkels, scholen en station! Voor meer info en/of een bezoek, contacteer Mieke via 0486/17 07 61.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 350.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1968
Terrain
510 m2
Zone habitable
299 m2
Référence
5GI8UROBLUFO
Code Agence
5267864
EPC
260 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
ja
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
05 Mar 2023
€350.000 / Immo Tijl
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder