Home Appartement 2140 Borgerhout
Baron Joostensstraat 9
Carte

Baron Joostensstraat 9

2140 Borgerhout
68 m² Vivre
3 Chambres
€264.000
Description

* * *

Baron Joostensstraat 9 - 2140 Borgerhout - In een mooi herenhuis op de grens met Zurenborg vind je dit knappe volledig gerenoveerde appartement. De ideale starterswoning voor een single of koppel. Alhoewel, starterswoning … zodra je hier woont, wil je niet meer weg!
Kwaliteitsvolle renovatie Overal parket, strakke ramen, originele schouwen: zodra je dit appartement binnenstapt, zie je hoe zorgvuldig de renovatie aangepakt werd. De eetkamer met open keuken baadt in het licht dankzij de grote raampartijen. Een van de ramen geeft uit op een schattig balkonnetje: een zalige plek om even te zitten met een aperitief of koffie. De authentieke schouw vormt een mooi contrast met de nieuwe elementen.
Terrasje doen vanuit je woonkamer De open keuken is helemaal nieuw ingericht, met toestellen van Bosch. Je vindt er een koelkast, afwasmachine, keramisch vuur, dampkap, combi-oven en een stevig stenen werkblad. De woonkamer heeft een knappe gekaleide muur wat een heel mooi effect geeft. De sierhaard staat er prachtig bij. Via het grote raam stap je op het overdekte terrasje achteraan. Kleed het aan met wat bloeiende planten in potten, een kleurig bistrosetje, een lichtslinger, en je buitenoase is klaar.
Uit bed meteen in de badkamer Achter de woonkamer bevindt zich de lichte slaapkamer. Van hier heb je via een groot raam ook toegang tot het terrasje. De badkamer ligt achter de slaapkamer, handig om uit bed meteen onder de douche te springen. Naast de douche vind je er een spiegel met lavabo en een meubel.
Stadscentrum, stadspark en station vlakbij Centraler kun je het bijna niet hebben. Je bent op een paar passen van het centraal station, het stadspark ligt op een boogscheut, even de Leien over en je zit in het stadscentrum, en een paar passen naar de andere kant en je zit in Zurenborg. Op de hoek van je straat vind je Le Pain Quotidien, voor je dagelijks brood, en Midori, voor een lekkere lunch. Op zoek naar een Velo-station, het openbaar vervoer en/of een invalsweg naar de Ring en de Singel? Check!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 264.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
68 m2
Référence
BCZ38E166L9X
Code Agence
10040
EPC
252 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20220722-0002643448-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Niet van toepassing
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Niet van toepassing
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
22 Nov 2022
€264.000 / Immovasta
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder