Kaart

Haiglaan 160

8900 Ieper Appartement Verhuurd
116 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Haiglaan 160 - 8900 Ieper - Aan een van de toegangswegen van centrum Ieper, de Haiglaan, vinden we Residentie Augustijn terug. Op wandelafstand zijn een bakker, een slager, een apotheek, verschillende grootwarenhuizen en andere winkels gelegen. Ook het stadscentrum is zeer vlot bereikbaar, zowel met de fiets als met de auto.

Het duplex-appartement zelf begeeft zich op de tweede verdieping en is bereikbaar met de trap en de lift. Via de inkomhal heeft u toegang tot de ruime, lichtrijke woonkamer die naadloos aansluit op de halfopen keuken. Deze is ingericht met een keramische kookplaat met dampkap, een heteluchtoven, een vaatwasser, een koelkast en een dubbele spoelbak. Erg praktisch is de extra koele berging meteen naast de keuken. Vanuit de woonkamer heeft u tevens directe toegang tot het zuidgerichte terras. Op dit niveau hebben we verder de eerste slaapkamer (441*280) met ensuite badkamer en een apart toilet. De badkamer zelf is voorzien van een inloopdouche, een dubbele wastafel in meubel en handdoekendroger.

Op de tweede verdieping van de duplex vinden we de tweede slaapkamer en een tweede badkamer. Deze badkamer is ingericht met een douchecabine, een ligbad en een dubbele wastafel in meubel. Een groot pluspunt, beide slaapkamers zijn voorzien van airco! Boven vinden we hier nog een extra ruime berging met aansluiting voor een wasmachine en/of droogkast.

Het volledige gebouw werd in 2020 opgericht en is dus nog steeds zeer recent. De gemeenschappelijke kosten bedragen €60/maand. Dit ruime appartement beschikt natuurlijk over een private parkeerplaats en daarnaast is er ook een algemene fietsen- en afvalberging. Het is daarbij ook nog mogelijk om een garage met extra berging bij te huren (€65/m).

TROEVEN
- Zeer energiezuinig + airco-voorziening
- Recent gebouw
- Private parkeerplaats inbegrepen

Lijkt dit wel eens iets voor u te kunnen zijn? Aarzel dan niet en plan nu uw bezoek op 057 69 99 70!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
116 m2
Referentie
EMPGHL254ECN
Makelaar Code
10740
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com