Home Verhuurd Huis 8900 Ieper
Goesdamstraat 14
Kaart

Goesdamstraat 14

8900 Ieper
Verhuurd
134 m² wonen
97 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag
Omschrijving

In de Goesdamstraat, een rustige eenrichtingstraat nabij het station van Ieper, vinden we deze karaktervolle gezinswoning terug. Het centrum met zijn Grote Markt zijn op wandelafstand gelegen, net als diverse voorzieningen zoals onder meer horeca, kleinhandel, grootwarenhuizen en het openbaar vervoer. In de straat is er voldoende aanbod aan parkeergelegenheid en de woning is ook zeer makkelijk bereikbaar zonder door het drukke stadscentrum te moeten.

De woning zelf is een gerenoveerde rijwoning met tot 4 slaapkamers. Via de inkomhal komen we in de ruime leefruimte terecht. Aan de ene kant bevindt zich een gezellige zithoek en aan de andere zijde zijn de geïnstalleerde keuken en lichtrijke eetruimte gelegen. Via de grote dakkoepel en de achtergevel komt zeer veel daglicht de woning binnen. De keuken zelf is volledig uitgerust met een enkele spoelbak, een microgolf- en heteluchtoven, een fornuis op gas met dampkap en een zeer grote koelkast. Aansluitend aan de keuken hebben we een eerste toilet met ook een wasplaats waar aansluitingen voorzien zijn voor zowel een wasmachine als een droogkast. Via het brede schuifraam in de eetkamer komen we dan op de ruime binnenkoer terecht.

Voor we naar boven gaan treffen we onder de trappenhal nog een functionele kelder aan. Eenmaal op de eerste verdieping situeren zich hier een eerste en mogelijke tweede slaapkamer (470*359 & 424*298). Via de tweede slaapkamer, die ook perfect als dressing gebruikt kan worden, is er toegang tot de badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, een douchecabine, een wastafel en een tweede toilet. De laatste deur hier is de stookkamer. Op de tweede verdieping bevinden zich dan nog eens twee slaapkamers (478*353 & 427*305) waarvan de ene een eigen wastafel heeft en er in de andere een tweede douche staat. De nachthal, op deze verdieping, heeft nog een luik die naar de bruikbare zolder leidt.

TROEVEN:
- Tot 4 slaapkamers
- Centrale en vlot bereikbare ligging
- 2 douches en een ligbad

Is deze woning echt geschikt voor u en uw gezin? Laat ons dan weten wanneer je een bezoek wenst in te plannen op 057 69 99 70 of via info@whitehouse.immo!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
97 m2
Bewoonbare oppervlakte
134 m2
Referentie
S7B3OZJ5G0L0
Makelaar Code
10753
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com