Je huis verkopen

Verkoop je huis zelf als particulier

Bij ImmoSpeurder.com kan je als particulier zelf kiezen om je huis snel en gemakkelijk verkopen zonder tussenkomst van een makelaar. Je hebt volledige controle hebt over het verkoopproces van je woning en je kan zelf op een later stadium een makelaar inschakelen indien je dat toch nog wenst. Ontdek hoe eenvoudig het is om je huis zelf te verkopen en waarom steeds meer mensen kiezen voor deze moderne aanpak bij ImmoSpeurder.com


Waarom zelf verkopen?


Bespaar kosten

Het grootste voordeel van zelf verkopen is de kostenbesparing. Door geen makelaar in te schakelen, bespaar je soms duizenden euro's aan commissiekosten. Bij ImmoSpeurder.com kun je zelfs gratis een zoekertje plaatsen!


Volledige controle

Als eigenaar ken je jouw huis het beste. Door zelf de touwtjes in handen te nemen, behoud je volledige controle over het verkoopproces. Van de prijsbepaling tot aan de onderhandelingen, jij hebt de teugels in handen.


Directe communicatie

Als verkoper ben je het beste in staat om de unieke kenmerken van je huis te benadrukken. Via ImmoSpeurder.com kun je direct communiceren met geïnteresseerde kopers en al hun vragen beantwoorden zonder tussenkomst van een derde partij.


Hoe werkt het?


Plaats een gratis zoekertje

Registreer je en start met het plaatsen van een gratis zoekertje voor je woning. Voeg aantrekkelijke foto's en een gedetailleerde beschrijving toe om potentiële kopers aan te trekken.


Beheer je advertentie

Je hebt volledige controle over je advertentie. Pas de prijs aan, update de beschrijving of voeg nieuwe foto's toe wanneer je maar wilt. Alles is eenvoudig te beheren via je persoonlijke account.


Ontvang directe aanvragen

Zodra je advertentie live staat, ontvang je direct aanvragen van geïnteresseerde kopers. Beantwoord hun vragen en plan bezichtigingen in op een moment dat voor jou het beste uitkomt.


Onderhandel en sluit de deal

Wanneer je de juiste koper hebt gevonden, onderhandel je zelf over de prijs en sluit je de deal. Ons platform biedt ondersteuning en tips om het verkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.