Kaart

1332 Genval Appartement
€585.000

* * *

Dit eigendom met een strakke architectuur en een krachtig en gedurfd ontwerp integreert zich perfect in de exclusieve omgeving van het Meer van Genval. Het geheel bestaat uit 4 entiteiten waaronder dit appartement met 2 slaapkamers, een bewoonbare oppervlakte van ±157 m² en een klassiek en praktisch interieur. Gelegen op een terrein van ± 4 are 9 centiare beschikt het appartement over een kleine tuin en een zuidgericht terras.
Dit gelijkvloerse appartement, dat van een mooie lichtinval geniet, biedt een ruime living met een open gashaard, een super uitgeruste keuken, een eerste grote slaapkamer met dressing en grote badkamer (bad en douche) alsook een tweede slaapkamer/studio die op een originele manier is georganiseerd met een dakraam. Het geheel wordt door een wasruimte gecompleteerd. Het appartement geniet van een mooi, naar het meer gericht, terras en van een tuin.
Andere: 2 buiten parkeerplaatsen, 1 kelder, gasverwarming, alarmsysteem, videofoon, gepantserde deur, elektrische poort. Verkoop onder het BTW stelsel. Volledig dossier en plannen beschikbaar op eenvoudig verzoek.
Het Meer van Genval is een belangrijke trekpleister. Rondom het meer liggen enkele bouwwerken uit de Belle époque, waaronder het vijfsterrenhotel Château du Lac. Het meer herbergt onder meer een yacht club.
Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met V. Mille op +32 477 27 72 50.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 585.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
39CJDC6BOP02
EPC Waarde
113 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
12 Oct 2022
€585.000 / Sotheby's Antwerpen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com