Home Appartement 3540 Herk-de-Stad
Stevoortweg 17-bus-3
Kaart

Stevoortweg 17-bus-3

3540 Herk-de-Stad Appartement
97 m² wonen
1302 m² perceel
2 slaapkamers
€391.396

* * *

Stevoortweg 17-bus-3 - 3540 Herk-de-Stad - Prachtig nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en groot terras op een toplocatie in het centrum van Herk-de-Stad. *Voldoe je aan de voorwaarden, dan geniet je voor dit project van 6% btw!
Dit appartement maakt deel uit van project Ventum, een kleinschalig nieuwbouwproject van 5 luxueuze appartementen met ondergrondse parkeergarage. Er werd reeds 60% van dit project verkocht!
Appartement bus 3 heeft een bewoonbare oppervlakte van 97m² en kent volgende indeling: inkomhal, gastentoilet met handenwasser, open en lichtrijke leefruimte met zithoek, eetplaats en goed uitgeruste keuken met eiland en een achterliggende berging/wasplaats. Nachthal met 2 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, inloopdouche en lavabomeubel. Bij dit appartement hoort een terras van 33m² dewelke een ideale zuidelijke oriëntatie kent. 2 autostaanplaatsen en berging in de ondergrondse parkeergarage zijn verplicht bij aan te kopen. Gemeenschappelijk is er een fietsenberging en afvallokaal voorzien.
Troeven: Luxueus afgewerkt appartement, voorzien van alle comfort (vloerverwarming, vliegenramen, ventilatie D, ... ), alsook zeer energiezuinig (E-peil 30) Ruim terras en ingerichte tuin met ideale zuidelijke oriëntatie Ondergrondse parkeergarage met autostaanplaatsen, privatieve berging en fiets- en afvalberging
Het project wordt gerealiseerd op een toplocatie, op wandelafstand van het centrum van Herk-de-Stad met alle centrumvoorzieningen zoals winkels, horeca, openbaar vervoer, scholen, ... Het treinstation van Schulen is vlakbij en er is verkeerstechnisch een vlotte verbinding met Diest, Hasselt en de op- en afritten van de autostrade.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 391.396
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Grond oppervlakte
1302 m2
Bewoonbare oppervlakte
97 m2
Referentie
8U8PZHK2A8IJ
Makelaar Code
1104022
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied
Prijs Geschiedenis
18 Nov 2022
€391.396 / ERA Nobis
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com