Home Appartement 2460 Kasterlee
Akkerstraat 13-bus-2
Kaart

Akkerstraat 13-bus-2

2460 Kasterlee
120 m² wonen
3 slaapkamers
€275.000
Omschrijving

Ruim, recent gerenoveerd gelijkvloers appartement met drie slaapkamers en ruim terras met grote tuin. Het is centraal gelegen in een zeer rustige straat op fietsafstand van centrum Kasterlee met in de nabijheid winkels, scholen, horeca, openbaar vervoer,... en een vlotte verbinding naar verschillende invalswegen. EPC: 267kW/m²

Ligging:rustig en centraal gelegen op fietsafstad van centrum Kasterlee met allerhande faciliteiten (scholen, winkels, openbaar vervoer, Stadspark, ziekenhuis, invalswegen, ...) in de directe omgeving.

Indeling:inkomhal -leefruimte - keuken - gastentoilet - badkamer - berging - drie slaapkamers - terras & tuin.

Omschrijving: het gelijkvloers appartement werd recent onderworpen aan een totaalrenovatie. We komen binnen in de leefruimte die met zijn 40 m² zeker voldoende ruimte biedt voor zowel een salon als een grote eettafel. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich devolledig geïnstalleerde keuken welke voorzien is van een oven, microgolf, gasvuur met dampkap, vaatwas en spoelbak.
Verder door passeren we links het gastentoilet met naast gelegen eentechnische berging voorzien van aansluiting voor wasmachine en droogkast. Ten slottebevindt zich de badkamerwelke uitgerust is met een ligbad, douche en een badkamermeubel voorzien van twee lavabo's. De slaapkamers hebben alle drie zeer ruime oppervlakten welke variëren tussen de 12 m² en de 16 m². De achtertse slaapkamer is momenteel ingericht als praktijkruimte.
Achteraan een zeer ruim, volledig verhard terras mét grote omheinde tuin.

-Bijkomend is er ook nog een garagebox voorzien t.w.v €20.000 die mee inbegrepen is in de prijs en ook verplicht bij aan te kopen.

Bijzondere informatieplicht: in aanvraag.
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 275.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1973
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
X842TA2O54JK
Makelaar Code
4972041
Prijs Geschiedenis
10 Nov 2022
€275.000 / Vansweevelt Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com