Home Appartement 8460 Oudenburg
Zandvoordsestraat 2
Kaart

Zandvoordsestraat 2

8460 Oudenburg
89 m² wonen
2 slaapkamers
€269.000
Omschrijving

Dit prachtig nieuwbouwappartement is gelegen in het hartje van Oudenburg. Alle belangrijke faciliteiten bevinden zich werkelijk op wandelafstand: scholen, bakkers, slagers, groot warenhuis, sportclubs en ga zo maar door. Daarnaast zijn alle omringende steden en gemeentes zeer vlot bereikbaar (Oostende 10 min, Gistel 5min, Jabbeke 8 min) er is daarenboven ook een op en afrit in de Sint-Arnoldusstad. Waardoor u van een vlotte verbinding met het binnenland kunt genieten.









Het appartement is zowel geschikt voor eigen bewoning of als investering. Het appartement is zeer ruim en lichtrijk. De keuken is open en afgewerkt met een granieten zwart werkblad. En uitgerust met alle moderne en hedendaagse AEG-toestellen (vaatwas, koelkast met vriesvak enzo verder…) Aanpalend bij de keuken is er nog een ruime berging waar u ook vlot uw voedingswaren kunt wegbergen. Daarnaast is er nog een ruime eetplaats net naast de keuken. Door het toogelement wordt het ook mogelijk om aan uw keuken te eten.









De woonkamer is ruim en heeft zowel een eetplaats als een zithoek. Aanpalend aan de woonkamer is er een groot zuid-westelijk gericht terras waar u de ganse dag van de zon kunt genieten. Door de grote raampartijen komt het appartement tot leven. De bouwheer voorzag trouwens ook als gordijnrails. De houten bekleding wordt nog verder afgewerkt.









De slaapkamers zijn beiden ruim en volwaardig en opnieuw lichtrijk. De badkamer is uitgerust met een praktische inloopdouche en een lavabomeubel. Het gastentoilet bevindt zich in gang. Woonkamer en gang worden trouwens mooi afgescheiden met een glazen deur. Het appartement is bereikbaar via de trap of via de lift.









Het is tevens mogelijk om aan te kopen aan 6% btw voor eigen bewoning









De vloeren zijn uitgevoerd in een mooie en moderne volkeramische tegel met afmeting 60x60. De centrale verwarming werkt op een individuele installatie op gas. Het appartement is volledig voorzien van vloerverwarming. Natuurlijk is er ook een ventilatiesysteem aanwezig in het appartement (SYSTEEM C+). Daarnaast zijn er ook nog zonnepanelen voorzien in dit appartement (het EPEIL van dit appartement scoort zeer sterk). De beglazing is voorzien in super isolerende dubbele beglazing (hoogrendementsglas).









U hebt natuurlijk ook nog de mogelijkheid om een staanplaats bij te kopen. Daarnaast is in de doorgang van het gebouw ook nog een handige fietsenberging voorzien.









Vraag zo snel mogelijk een afspraak aan via jo@immofrancois.be!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
89 m2
Referentie
ISW321O56F4X
EPC Certificaat
in aanvraag
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
03 Nov 2022
€269.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com