Home Appartement 8460 Oudenburg
Zandvoordsestraat 2
Kaart

Zandvoordsestraat 2

8460 Oudenburg Appartement
141 m² wonen
2 slaapkamers
€345.000

* * *

Zandvoordsestraat 2 - 8460 Oudenburg - Dit prachtige penthouse met loftgevoel beslaat de volledige bovenste verdieping en is het kroonjuweel van deze nieuwe residentie en is gelegen in het hartje van Oudenburg. Alle belangrijke faciliteiten bevinden zich werkelijk op wandelafstand: scholen, bakkers, slagers, groot warenhuis, sportclubs en ga zo maar door. Daarnaast zijn alle omringende steden en gemeentes zeer vlot bereikbaar (Oostende 10 min, Gistel 5min, Jabbeke 8 min) er is daarenboven ook een op en afrit in de Sint-Arnoldusstad. Waardoor u van een vlotte verbinding met het binnenland kunt genieten.









Dit prachtige penthouse met loftgevoel beslaat de volledige bovenste verdieping en is het kroonjuweel van deze nieuwe residentie. De unieke architectuur en de praktische indeling maken dit een paradijs om in te wonen. Via de ruime en lichtrijke inkomhall betreedt u zeer vlot uw appartement. Langs de gang kunt u al een eerste slaapkamer terugvinden die uitermate groot is en volwaardig. De woonkamer en keuken vormen één mooi geheel. De keuken werd voorzien van AEG-toestellen (vaatwas, koelkast met vriesvak enzoverder..). Aanpalend bij de keuken is er nog een ruime berging waar u ook vlot uw voedingswaren kunt wegbergen. Het werkblad van de keuken werd afgewerkt in een mooi zwart graniet. De woonkamer heeft 2 ruime terrassen waar u de ganse dag van de zon kunt genieten. Naast een eetplaats en een zithoek kunt u ook steeds ontbijten, lunchen, dineren aan het kookeiland.









De badkamer is uitgerust met zowel een douchefunctie als badfunctie. De hoofdslaapkamer heeft nog een derde eigen privéterras met prachtige zichten op het hinterland van Oostende. Het spreekt voor zicht dat ook dit verdiep vlot te bereiken is via de lift.









De vloeren zijn uitgevoerd in een mooie en moderne volkeramische tegel met afmeting 60x60. De centrale verwarming werkt op een individuele installatie op gas. Het appartement is volledig voorzien van vloerverwarming. Natuurlijk is er ook een ventilatiesysteem aanwezig in het appartement (SYSTEEM C+). Daarnaast zijn er ook nog zonnepanelen voorzien in dit appartement (het EPEIL van dit appartement scoort zeer sterk). De beglazing is voorzien in super isolerende dubbele beglazing (hoogrendementsglas).









U hebt natuurlijk ook nog de mogelijkheid om een staanplaats bij te kopen. Daarnaast is in de doorgang van het gebouw ook nog een handige fietsenberging voorzien.









Vraag zo snel mogelijk een afspraak aan via jo@immofrancois.be!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 345.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
141 m2
Referentie
GTW0-U3C0Y-O
EPC Certificaat
in aanvraag
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Nov 2022
€345.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com