Appartement in Uccle - 1307218

Te Koop
1180 Uccle
€575.000

Appartement Te Koop in Uccle

Vaneau Lecobel stelt u voor, in het project Orbaix, ideaal gelegen in de gerenommeerde wijk Fort Jaco, op slechts 350 meter van alle winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer, dit prachtige duplex penthouse met een bewoonbare oppervlakte van 88m². Het omvat een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een ruime leefruimte van ongeveer 35m² met volledig uitgeruste keuken, toegang tot twee terrassen - de eerste van 9m² zonder inkijk op het zuidwesten, en de tweede van 5m². Het bovenste niveau van het duplex penthouse bestaat uit een nachthal met apart toilet, twee grote slaapkamers met elk een eigen badkamer en semi-massief eiken parketvloeren. De materialen zijn zorgvuldig gekozen en garanderen een hoog niveau van energie-efficiëntie, samen met uitstekende thermische en akoestische isolatie. De oplevering is gepland voor eind 2023, en de verkoop gebeurt onder registratierechten van 12,5%. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie op 02/669.21.70 of via promotion@vaneau-lecobel.be.

Appartement Te Koop in Uccle aan de te 1180 Uccle - Immo Uccle - Appartement Te Koop - Appartement Uccle - Uccle - 1180 Uccle
Kenmerken
Type: Appartement
Badkamers: 2
Slaapkamers: 2
Bewoonbaar: 88 m2
Prijs: €575.000
Makelaarscode: vastgoed-uccle-fort-jaco-duple
Ref: 2Z24PGCDVK7S
Prijs Geschiedenis

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de volledige prijsgeschiedenis van dit Appartement in 1180 Uccle? De prijsevolutie van dit pand is een belangrijke factor om meer te weten over dit Appartement in 1180 Uccle. Voor een gedetailleerd overzicht en om de volledige evolutie van de prijsgeschiedenis van dit pand te bekijken, nodigen wij u uit om hier te klikken.

Lecobel Vaneau
Lecobel Vaneau
02/3..toon nummer
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com
Bewaren Fout?
Bewaren