Home Handelspand 8470 Gistel
Stationsstraat 79
Kaart

Stationsstraat 79

8470 Gistel
123 m² perceel
€179.000
Omschrijving

Dit handelspand ligt in het bruisend hart van Gistel. Door zijn ligging geniet u van een uitstekende visibilieteit en veel openbare parkeergelegenheden. Iedere persoon die het centrum van Gistel wenst te bereiken passeert dit pand. Het handelspand is niet alleen vlot bereikbaar voor de inwoners van Gistel zelf maar ook voor de inwoners van omliggende deelgemeentes en steden, denk aan Zevekote, Moere, Snaaskerke, Westkerke, Oudenburg, Koekelare, Eernegem, etc....









Op heden wordt dit handelspand als Zonnestudio (zonnebanken) gebruikt. Maar door zijn vorm en indeling is deze handelsruimte zeer polyvalent. De huidige indeling kan vlot worden aangepast door valse wanden te verwijderen. Maar de huidige zonnecabines kunnen ook als aparte praktijkruimtes worden gebruikt.









Qua bestemmingen is dit pand uiterst geschikt voor vrije beroepen (advocatenkantoor, boekhouders) dienstverlening (kapsalon, schoonheidsinstituut, nagelstudio) handel (winkels, stockage) kantoorruimtes, ambachtelijke activiteiten (fietsenmaker, schoenenmaker) en ga zo maar door.









Het pand maakt deel uit van een kleine residentie zonder lift waardoor de syndicale kost beperkt blijft. Daarnaast is het EPC-Label ook zeer gunstig C! De elektrische keuring is ook conform. U beschikt over een apart gastentoilet en er kan vlot een kitchenette worden geplaatst. Ook qua etalage komt u niets te kort. De huidige lichtreclame kan vlot worden aangepast op maat van uw onderneming.









Ook wie wenst te investeren komt hier vlot aan zijn trekken vanwege het mooie haalbare rendement. Ook het kastraal inkomen is laag waardoor u geen hoge onroerende voorheffing dient te betalen.









Aarzel niet en vraag zo snel mogelijk uw bezoek aan via jo@immofrancois.be!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 179.000
Kadastraal Inkomen
€ 683
Algemeen
Type
Handelspand
Grond oppervlakte
123 m2
Referentie
FVV8L999XCSK
EPC Certificaat
20221019-0002701931-KNR-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Feb 2023
€179.000 / Immo Francois
03 Nov 2022
€189.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com