Home Huis 2370 Arendonk
De Lusthoven 33
Kaart

De Lusthoven 33

2370 Arendonk Huis
368 m² wonen
9385 m² perceel
4 slaapkamers
€780.000

* * *

De Lusthoven 33 - 2370 Arendonk - Zeer ruime villa op groen perceel van 9541m² te Arendonk!
Sfeervolle gezinswoning op een perceel van 9541m² gelegen in agrarisch gebied nabij het centrum van Arendonk met o.a. 4/5 slaapkamers, 3 badkamers, aparte keuken, woonkamer, bureau en kelder. De woning bestaat uit twee volwaardige verdiepingen waardoor er een enorme bewoonbare oppervlakte is gecreëerd en hierdoor vele mogelijkheden biedt.

GELIJKVLOERS
We betreden deze villa via de eyecatcher van de woning, de inkomhal voorzien van een volledige glazen wand en sfeervolle grondspots. Op deze hal komen de 2 gelijkvloerse slaapkamers en badkamer uit. De slaapkamers zijn voorzien van ingemaakte kasten en zijn afgewerkt met parket. De badkamer is uitgerust met bad, dubbele lavabo, douche, bidet en toilet. Op deze hal is ook een apart toilet aanwezig. Verder betreden we de woonkamer met grote glaspartij achteraan waardoor u een aangenaam zicht heeft op de royale tuin met volwassen bomen. De sfeervolle gashaard zorgt ervoor dat het hier aangenaam vertoeven is. Aparte keuken met oven, microgolf, koelkast en Amerikaanse koelkast, vaatwasmachine, inductievuur, friteuse en teppanyaki. Zeer ruime bureau die ook kan dienen als extra slaapkamer.

EERSTE VERDIEPING
De bovenverdieping is royaal opgevat en bestaat eveneens uit 2 grote slaapkamers. De Master bedroom is enerzijds voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet, bidet, bad en dubbele lavabo en anderzijds met inloopdressing. Aan de tweede slaapkamer grenst een afgewerkte zolderruimte die eventueel als extra slaapkamer kan benut worden aangezien deze wordt voorzien van daglicht en verwarming. Extra aparte badkamer met douche, toilet, lavabo en aansluiting wasmachine.

KELDER
De kelder is bereikbaar via een vaste trap. In de kelder bevindt zich de stookolieketel, voorzieningen voor elektriciteit en airco. Op deze verdieping is ook een extra ruimte aanwezig voor opslag.

TUIN
Prachtige tuin met volwassen beplanting die altijd groen is door het besproeiingssysteem. Deze is aangesloten op de geboorde waterput. Het perceel is westelijk georiënteerd waardoor de tuin baadt in het zonlicht.

BIJZONDERHEDEN
- ruim groen perceel nabij het centrum van Arendonk
- Airco
- besproeiingssysteem aangesloten op geboorde waterput
- zeer veel bewoonbare ruimte Documenten Indelingsplan kadastraal plan EPC Informatieplicht 73H Informatieplicht 72X9 Informatieplicht 72X5 Informatieplicht 72Y9 Informatieplicht 74M bodemattest 74M bodemattest 73H bodemattest 72Y9 bodemattest 72X9 bodemattest 72X5

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 780.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1966
Grond oppervlakte
9385 m2
Bewoonbare oppervlakte
368 m2
Referentie
ZHHC4CKEQO5M
Makelaar Code
04/14625
EPC Waarde
289 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20220712-0002639950-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
13 Nov 2022
€780.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com