Home Huis 3665 As
Ruttenlandstraat 11
Kaart

Ruttenlandstraat 11

3665 As
214 m² wonen
387 m² perceel
5 slaapkamers
€415.000
Omschrijving

ZEER RUIME EN VERZORGDE GEZINSWONING MET MOGELIJKHEID TOT 5 SLAAPKAMERS GELEGEN TE AS

*** Bekijkt U deze woning via een aanverwante website? Surf dan naar https://matisimmo.be/nl/te-koop/woning/as-3665/1725?utm_source=zimmo&utm_medium=referral en klik op volgende link voor het INTERACTIEF GRONDPLAN: https://grondplan.matisimmo.be/grondplan/?map=AsRuttenlandstraat11 ***

Deze verzorgde en ruime gezinswoning is gelegen in een recente verkaveling met rustige ligging. Bovendien geniet deze woning van een kindvriendelijke omgeving daar de woning in een doodlopende straat gelegen is. Allerhande faciliteiten zijn op enkele autominuten bereikbaar.

De woning is gelijkvloers ingedeeld in een inkomhal met gastentoilet bij binnenkomst, deze hal geeft toegang tot zowel de opmerkelijke woonkamer met keuken als de inpandige garage. De woonkamer geniet van een aangename lichtinval dankzij de raampartijen en de open keuken is praktisch ingericht met een keukenblok waaraan de eettafel geplaatst kan worden. Naast de keuken is een praktische berging voorzien met aansluiting voor het wasmachine en deze ruimte geeft eveneens toegang tot de inpandige garage, een extra pluspunt.

Op de eerste verdieping zijn 3 riante slaapkamers voorzien en een multifunctionele ruimte die ingericht kan worden naar eigen wens. Aansluitend is de moderne badkamer voorzien met ligbad, douche, toilet en wandmeubel met dubbele lavabo.

Tot slot bevindt er zich in de woning nog een zolder op de tweede verdieping die meerdere mogelijkheden biedt om in te richten, bijvoorbeeld als hobbykamer of slaapkamer. Deze zolderruimte is met de vaste trap bereikbaar.

De onderhoudsvriendelijke tuin is volledig omheind en afgesloten. Het tuinhuis biedt extra opbergmogelijkheden en op het terras is het heerlijk vertoeven.

Wenst u meer informatie of een bezichtiging voor deze riante woning? Contacteer ons vrijblijvend via info@matisimmo.be of 089/44 00 00.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 415.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2013
Grond oppervlakte
387 m2
Bewoonbare oppervlakte
214 m2
Referentie
MI1XELKI443B
Makelaar Code
1725
EPC Waarde
140 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
04 Aug 2022
€415.000 / Matisimmo Bilzen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com