Kaart

2340 Beerse Huis
13.000 m² perceel
3 slaapkamers
€1.295.000

* * *

Deze eigendom is centraal gelegen tussen Turnhout en Antwerpen met een goede bereikbaarheid via de E34 Antwerpen-Eindhoven en bestaat uit een hoogwaardige villa met 3 slaapkamers, een stalgebouw met 2 stallen en opslagruimte, een paddock, een buitenpiste (20m x 40m) en volledig omheinde weides.

De recente villa is afgewerkt met hoogwaardige materialen en bestaat uit een prachtige inkomhal met eikenhouten voordeur en trap, een gastentoilet en een vestiaire, een prachtige open leefruimte met een zitruimte, eetruimte en centraal een houthaard, aangrenzend een dubbel bureau en een landelijke, volledig uitgeruste keuken met een Boretti gasfornuis en directe toegang naar het overdekt terras. Verder vinden we op het gelijkvloers een extra bureauruimte en een wasruimte met ingebouwde kasten en een ruime berging.
Op de eerste verdieping vinden we de masterbedroom met dressing en badkamer met inloopdouche, ligbad en een dubbele wastafel, een tweede, zeer ruime slaapkamer tevens met dressing en eigen badkamer met inloopdouche en wastafel. Tenslotte vinden we hier nog een dressing waarvan eventueel nog een extra slaapkamer van gemaakt kan worden en een apart toilet.
De woning is voorzien van camerabewaking.

In de tuin vinden we verschillende gezellige zitruimtes waar het heerlijk vertoeven is aan het verwarmde zwembad, met prachtig zicht op de omliggende weilanden.De dubbele carport beschikt over een extra berging voor tuinmateriaal.

Het stalgebouw bestaat uit 2 boxen, een ruime zadelkamer en een opslagruimte voor hooi en stro en rollend materieel. Voor de stallen vinden we een paddock.

Zowel de buitenpiste (20mx40m) als de weilanden zijn voorzien van een houten omheining. De eigendom beschikt over 2 aparte oprijlanen welke afgesloten zijn met een poort. Naast de woning vinden we een ruime parking.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.295.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2009
Grond oppervlakte
13.000 m2
Referentie
8410520210728164612
Makelaar Code
IF-2894
EPC Waarde
163 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
1918918
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
28 Jul 2021
€1.295.000 / Immo Fluisteraar
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com