Home Te Koop Huis 2600 Berchem
Mercuriusstraat 14
Kaart

Mercuriusstraat 14

2600 Berchem Huis Te Koop
550 m² wonen
350 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Mercuriusstraat 14 - 2600 Berchem - Deze uitzonderlijke woning, compleet met authentieke modernistische kenmerken, werd in de loop van slechts één week verkocht. U kunt het grondplan, het EPC en het EK downloaden van de Wellimmo-website.

Het bevindt zich op een toplocatie aan de grens tussen Berchem en Borgerhout, in de wijk Groenenhoek en dichtbij Te Boelaerpark. Het omvat een magazijn van 350m² met een inrijhoogte van ongeveer 310cm en daarboven een 200m² grote woonruimte met een terras, allemaal verborgen achter een karakteristieke gevel uit de jaren '40 met een breedte van maar liefst 9 meter!

Het magazijn is voorzien van centrale verwarming en kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, inclusief als opslag, atelier of kantoorruimte. Het bevat momenteel een kantoor, toilet, patio en ruime opslagruimte.

Via een brede en prachtige inkomhal, uitgevoerd in zwart marmer en uitgerust met een traplift, bereik je de residentiële ruimtes op de eerste verdieping die een totale oppervlakte van 200m² beslaat. Deze omvatten een lichte leefruimte van ongeveer 75m² ingericht met authentieke eiken visgraatparket, die uitkomt op een kleine binnenpatio, drie slaapkamers, een ingerichte keuken, een badkamer en een groot dakterras. Er bestaat ook de mogelijkheid om deze eerste verdieping uit te breiden, zoals te zien is bij de naburige woning.

Enkele van de belangrijkste voordelen van deze woning zijn de rustige en kindvriendelijke locatie, unieke indeling, groot dakterras, enorm magazijn/garage/atelier, ruime kelder en diverse authentieke elementen. Dit pand biedt verschillende gebruiksmogelijkheden en is werkelijk uniek.

Voor meer informatie kunt u naar www.wellimmo.net gaan of bellen naar 03/225.00.68.

* * *

Mercuriusstraat 14 - 2600 Berchem - Verkocht binnen de week! Het grondplan, EPC en EK kan u downloaden op de Wellimmo-site.

Op een uitstekende locatie op de grens Berchem/Borgerhout in de Groenenhoek, nabij het Te Boelaerpark, treffen we dit uitzonderlijk eigendom met authentieke modernistische kenmerken, met tal van gebruiksmogelijkheden, bestaande uit een magazijn (inrijhoogte van +/-310cm)van 350m² en erboven een woonst van 200m² met terras - verscholen achter een karakterisiteke jaren '40-gevel van maar liefst 9 meter!

Het magazijn, voorzien van centrale verwarming, kan dienst doen als magazijn, atelier, burelen,...we treffen er momenteel een bureauruimte, apart toilet, een patio en achteraan een ruime opslagplaats.

Via een brede originele inkomhal op schitterend zwart marmer (met traplift) heeft men toegang tot de woonvertrekken (verwarming via gaskachels) op verdieping 1 van maar liefst 200m² bewoonbare oppervlakte.
Bestaande uit een zeer lichte leefruimte van circa 75m² op authentieke eiken visgraatparket uitgevend op een kleine binnenpatio, 3 slaapkamers, een ingerichte keuken, een badkamer en een ruim dakterras waar het heerlijk vertoeven is. Er bestaat tevens de mogelijkheid tot uitbreiding van de eerste verdieping (zie buurpand)

Troeven:
-Rustige/kindvriendelijke locatie
-Unieke configuratie
-Ruim dakterras
-Zeer groot magazijn/garage/atelier
-Ruime kelder
-Authentieke elementen aanwezig

Uniek pand met meerdere combinatie qua gebruik mogelijk!

Voor meer info surf naar www.wellimmo.net en 03/225.00.68.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1940
Grond oppervlakte
350 m2
Bewoonbare oppervlakte
550 m2
Referentie
31VDYO7EQ903
EPC Waarde
576 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen bouwvergunning
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com