Home Huis 8791 Beveren
Gravenland 40
Kaart

Gravenland 40

8791 Beveren Huis
360 m² wonen
2621 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag

* * *

Gravenland 40 - 8791 Beveren - Deze karaktervolle villa vinden we terug tussen de velden in Beveren-Leie. De villa is heel gedetailleerd afgewerkt met luxueuze materialen. We komen binnen via een riante inkomhal met stijlvolle trap. Van daaruit komen we in de lichtrijke leefruimte die een prachtig zicht biedt op de tuin. De leefruimte straalt karakter uit met een prachtige parketvloer en authentieke marmeren haard. Via een dubbele deur komen we in een tweede leefruimte met opnieuw een open haard. In deze tweede leefruimte vinden we hele grote raampartijen die u optimaal laten genieten van de avondzon. De keuken is heel praktisch ingericht met veel kastruimte en een centrale eetplaats. Hier vinden we ook meteen de toegang naar de ruime (wijn)kelder. Op het gelijkvloers vinden we ook al de eerste slaapkamer met eigen douchekamer met lavabomeubel en toilet. Verder vinden we op het gelijkvloers ook nog de dubbele garage, een wasplaats, een extra toilet en een koele berging. Aan opbergruimte dus zeker geen gebrek in deze woning.

Op de verdieping vinden we dan nog 3 ruime slaapkamers, een bureauruimte, extra bergplaats, ruime overloop en badkamer. De badkamer is voorzien van groot dubbel lavabomeubel, bad, bidet en toilet. De master bedroom is voorzien van eigen dressing en toegang tot het dakterras. Bovendien beschikt de woning over een lift die het gelijkvloers met de eerste verdieping verbindt.
De opbergzolder is bereikbaar via een uitvaltrap.

Het gezellige bijgebouw is voorzien van een bar met vaatwas en kookplaat. Het bijgebouw bedraagt maar liefst 50m² en is dus een volwaardige toevoeging aan de woning. Er is een ruime zitplaats en een apart toilet aanwezig. In het bijgebouw vinden we centrale verwarming terug maar dit kan ook verwarmd worden via een keramische haard.
In de tuin vinden bovendien nog verschillende tuinbergingen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2621 m2
Bewoonbare oppervlakte
360 m2
Referentie
8CJB3XYNX4JZ
Makelaar Code
1393
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com