Home Huis 2930 Brasschaat
Kapelsesteenweg 224-a
Kaart

Kapelsesteenweg 224-a

2930 Brasschaat Huis
306 m² wonen
1914 m² perceel
4 slaapkamers
€1.465.000

* * *

Kapelsesteenweg 224-a - 2930 Brasschaat - Deze one of a kind-villa is gelegen op de gegeerde en centrale locatie Brasschaat Donk. Winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen bevinden zich allen in de onmiddellijke omgeving. Dit eigendom werd smaakvol gestyled en beschikt over een stijlvolle aangelegde tuin met een lounge, een wellness-gedeelte, royale buitenterrassen en diverse eiken bijgebouwen. Dit alles met een zalig gevoel van privacy en omringt door de Donkse beek. Een uiterst bijzondere en unieke setting dus voor gezellige zomeravonden met een set van fantastisch verlichte bomen, diverse kleurschakeringen naar wens via een app, op de achtergrond.

We verkrijgen toegang tot het perceel langs de automatische houten poort. Aan parkeermogelijkheden geen gebrek, de ruime voortuin biedt plaats voor minstens 8 staanplaatsen. Een inpandige garage vinden we terug in één van de eiken luxebijgebouwen.

De woning betreden we via de karaktervolle inkomhal op authentieke tegel die ons toegang verschaft naar de kelder, de wasruimte en het apart toilet. Bijzonder praktisch is de aparte toegang naar de wasruimte en de ruime kelder welke ideaal is voor het stockeren van diverse goederen.

Een originele dubbele deur geeft uit op het woongedeelte, op een volle eiken parket, dat bestaat uit een lichtrijke living en eetkamer beide met fraaie zichten over het terras en de tuin. Het sfeervolle salongedeelte is voorzien van een houtcassette en biedt nog plaats voor een gemoedelijke leeshoek.
Vanuit zowel de woon- als eetkamer wordt men uitgenodigd tot het betreden van het ruime terras.

Vermakelijk ontbijten doen we in de volledig geïnstalleerde keuken. Deze is voorzien van een geraffineerde eethoek met rechtsreeks zicht op de tv.

Via de prachtige eiken trap komen we op de eerste verdieping. Hier treft men eerst twee mooie slaapkamers aan en een zeer ruime badkamer. We lopen door de op maat gemaakte walk in-dressing op weg naar de masterbedroom die zoals het hoort beschikt over een royale badkamer. Elke badkamer op dit niveau beschikt overigens over een eigen toilet.

Tot slot begeven we ons naar de tweede verdieping ingedeeld met een handige bergkamer en een gespatieerde polyvalente ruimte die naar wens kan gebruikt worden als logeerkamer, bureel, hobbykamer of gewoon als vierde slaapkamer.

Ter afsluiting geven we nog mee dat alle ramen stijlvol werden afgewerkt met op maat gemaakte houten shutters, bamboe shutters, of gordijnen. Het rieten dak wordt jaarlijks onderhouden en verkeert in uitstekende staat.

Grondplannen kan uw bekijken op www.wellimmo.net
Voor verdere informatie of een vrijblijvende afspraak tel 03 225 00 68 of mail naar info@wellimmo.net

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.465.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.874
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1938
Grond oppervlakte
1914 m2
Bewoonbare oppervlakte
306 m2
Referentie
0666420210923132919
Makelaar Code
4535
EPC Waarde
231 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja Dossier: 11008_2002_381 Intern nummer: 2002/B/443 Onderwerp: het verbouwen en vergroten van een w
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
Ja
Prijs Geschiedenis
23 Sep 2021
€1.465.000 / Wellimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com