Kaart

1000 Brussel Huis
5 slaapkamers
€3.500.000

* * *

De voormalige bijgebouwen van Château des Bouleaux of Villa Wittouck uit 1911 zijn door binnenhuisarchitect Lionel Jadot, die er al meer dan 25 jaar woont, omgetoverd tot een schitterend familiehuis. Met een bruto oppervlakte van ± 650 m² en een perceel van 34 are 42. Het biedt vijf slaapkamers en evenveel badkamers. Het is omgeven door een prachtige tuin met een verzonken zwembad in het midden van een prachtig park grenzend aan het pand met een adembenemend uitzicht op het Zoniënwoud.
Het huis komt uit op een grote hal van waaruit een mooie trap naar boven leidt. Er is ook een garderobe en gastentoiletten. U komt dan binnen in de woonkamer met open haard die uitkomt op een terras van ± 60 m² op het zuidwesten. De bibliotheek, de eetkamer, de hyper-uitgeruste keuken, de bijkeuken en de kinderlounge vervolledigen de rest van de begane grond. De eerste verdieping bestaat uit de hoofdslaapkamer met terras, open haard en dubbele kleedkamer, evenals een zeer mooie badkamer met hamam. De andere drie slaapkamers met badkamers en kleedkamers beslaan de rest van deze verdieping. Op de tweede verdieping is een volledig onafhankelijk appartement bestaande uit een woonkamer met een terras op het zuiden, een volledig uitgeruste keuken en een slaapkamer met een doucheruimte.
Andere: alarm, zonnetenten, wasruimte, kippenhok, kelders.
In het hart van de wijk Béchet, in een uitzonderlijke groene omgeving. Dicht bij internationaal bekende scholen, het is ook niet ver van restaurants en openbaar vervoer.
Voor bijkomende informatie kunt u contact opnemen met Jean Marc Delcroix op + 32 (0) 474 74 08 07.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 3.500.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
BFXNHAMKWCYT
Makelaar Code
4782439
Prijs Geschiedenis
14 Jul 2022
€3.500.000 / Sotheby's Bruxelles
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com