Home Te Koop Huis 6464 Chimay
Rue Scourmont 13
Kaart

Rue Scourmont 13

6464 Chimay Huis Te Koop
500 m² wonen
36100 m² perceel
3 slaapkamers

Rue Scourmont 13 - 6464 Chimay - Gelegen in Bourlers (Chimay) ligt deze unieke, te renoveren boerderij op een perceel van 36.100m, gratis beschikbaar voor gebruik. De woning is prachtig gesitueerd op een afgelegen locatie, omgeven door groen en aan het einde van een doodlopende weg. Zonder buren en dichtbij de bossen van Couvin, is dit één van de mooiste woonplekken in België. Een ideale plek voor natuurliefhebbers en dierenvrienden, met bijzondere flora en fauna zoals fazanten, reeën en diverse vogelsoorten.

De boerderij biedt mogelijkheden om meer woonruimte te creëren, dankzij de immense zolderplafonds. Er is ook een boomgaard met appels en peren, evenals ongeveer 150 bessenstruiken van verschillende soorten. De weide is volledig omheind voor paarden en er zijn diverse schuren en bijgebouwen op het terrein.

Het huis zelf bestaat uit een woonkamer met inbouwcassette, kantoor, kelder, keuken, koele berging, 3 slaapkamers, grote zolderkamers en een badkamer met douche. Met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 500m², is de elektriciteit voor 25 jaar conforme. Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en er is ook een grote aanbouwde garage met daarboven een ruime zolder die kan worden verbouwd.

Vanwege de buitengewone ligging, de omvang van het gebouw en de uitgestrektheid van het land, zijn er veel mogelijkheden voor dit pand. Het kan bijvoorbeeld een toeristische B&B worden, of perfect voor dierenliefhebbers of mensen die in de natuur willen wonen. Water en elektriciteit zijn aangesloten op het openbare netwerk.

Het huis is gelegen op een heuvel. EPC 394 en KI 606. Centrale verwarming op pellets met een nieuwe BlueBurn-ketel. De vraagprijs bedraagt €549.000 (onder voorbehoud van goedkeuring door de eigenaar). Als u Coronaproof meer informatie wilt of een bezoek wilt plannen, neem direct contact op met de eigenaar via 0485 381647. Geen tussenkomst van een makelaar gewenst!

* * *

Rue Scourmont 13 - 6464 Chimay - Bourlers ( Chimay); uniek gelegen te renoveren hoeve( met 36100m grond, vrij van gebruik !), midden in het groen gelegen. Op het einde van een doodlopend weggetje. Geen buren. Vlakbij de bossen van Couvin. Eén der mooiste plaatsen om te wonen in België. Voor dieren- ( paarden,...) en natuurliefhebbers. ( fazanten, reeën, diverse vogelsoorten...) Zeer afgelegen. .. Mogelijkhedentot het creëren van bijkomende woonruimtes. ( immense zolderruimtes)
Boomgaard (appels, peren) en ca 150 bessenstruiken( rode bes, witte bes, zwarte moerbei, framboos, blauwe bessen, ....) Weide is volledig omheind voor paarden. Diverse stallingen en bijgebouwen. Indeling woning: living met inbouwcassette, bureau,kelder, keuken, koele berging, 3 slaapkamers.,grote zolderruimtes, 1 badkamer met douche . ca 500 m bewoonbare oppervlakte. Electriciteit conform voor 25 jaar. Overal dubbele beglazing. Aangebouwde grote garage met bovenaan immense zolderruimte om te bouwen). Wegens de uitzonderlijke ligging, grootte van het gebouw en de grote stukken land: tal van mogelijkheden ( toeristisch als B en B, dierenliefhebbers,mensen die in de natuur willen wonen). Water en electriciteit zijn aangesloten op het algemeen net ! Op een heuveltje gelegen
EPC394 en KI 606. Centrale verwarming op pellets ( nieuwe ketel : merk BlueBurn).
Prijs : 549.000 euro( onder voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar)
info en bezoek : (coronaproof ) 0485 381647. Geen Agentschap aub ! Verkoop rechtstreeks van de eigenaar

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 549.000
Kadastraal Inkomen
€ 606
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
36100 m2
Bewoonbare oppervlakte
500 m2
Referentie
8937120210809103638
EPC Certificaat
20191201002299
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
09 Aug 2021
€549.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com