Home Te Koop Huis 9031 Drongen
Asfilstraat 10-A
Kaart

Asfilstraat 10-A

9031 Drongen
Te Koop
338 m² wonen
946 m² perceel
€1.085.000
Lening simuleren
Omschrijving

VERKOCHT. De Assels is een eiland dat zich bevindt op een boogscheut van het centrum van Drongen en is een residentiële woonomgeving midden in natuurgebied en omgeven door een oude Leie-Arm.

Deze recente grote villa met 5 volwaardige slaapkamers, grote hobbyruimte, verwarmd zwembad en zonnige tuin, kijkt uit over dit natuurgebied en is gelegen in een verkeersarme doodlopende straat met slechts enkele huizen.

De energiezuinige woning werd gebouwd in 2004 en voorziet in alle mogelijke en denkbare woonbehoeften. De centrale inkomhal met toilet leidt naar de grote woonkamer met parket en cassettehaard met aansluitend de bureauruimte. Zowel de woonkamer als de enorme leefkeuken geven uit op het grote sfeervolle (overdekte) terras en de Zuidwest-gerichte tuin. De keuken met groot kookeiland en afwerking in natuursteen werd maximaal uitgerust met stoomoven, teppanyaki, bordverwarmer, inbouw espressomachine, stoomoven, microgolfoven, heteluchtoven, Amerikaanse koelkast, e.d.m. Grenzend aan de keuken is er een grote berging die verbinding geeft met de heel ruime garage met automatische poort en extra achterdeur.

De overloop op de eerste verdieping verbindt de 5 grote slaapkamers (alle met parket), de dressing en de grote badkamer, opnieuw afgewerkt met natuursteen, ingebouwde jacuzzi, toilet en douche met hydromassage. De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en bevat naast een ruime berging en stookplaats, een enorme afgewerkte polyvalente ruimte (42 m²) die volledig afgewerkt werd en perfect bruikbaar is als extra slaapruimte, bureau, speel- of hobbykamer.

Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan de duurzaamheid en de energiezuinigheid van het huis, hetgeen geresulteerd heeft in een uiterst gunstig energielabel dankzij de muur-, dak- en vloerisolatie, de condenserende centrale verwarming op aardgas, de 14 discrete zonnepanelen en de warmtepomp die het zwembad verwarmt. De zwembadinstallatie is ondergebracht in een charmante kleine cottage achteraan de tuin.

Verder is voorzien: een anti-inbraakinstallatie, inbouwverlichting en -meubelen, parlofonie op alle verdiepingen, ramen met vliegenhorren, grote regenwaterput die o.a. de 3 toiletten voorziet van spoelwater, een geboorde put voor de tuin, betongewelven voor alle verdiepingen, een conform gekeurde elektrische installatie, enz.

Het perceel is omheind met een automatisch hekken, hetgeen de privacy van de tuin benadrukt.

De combinatie van bereikbaarheid en rust is uniek door de veilige en heel vlotte fietsverbinding (fietsostrade) naar het station Gent Sint-Pieters en centrum Gent. Openbaar vervoer en winkels zijn er op wandelafstand.

Een uitzonderlijke woning op een uitzonderlijke locatie.

* * *

Dit zoekertje is niet langer beschikbaar. Deze ruime, moderne villa, gelegen in de rustige woonomgeving van De Assels in Drongen, biedt een adembenemend uitzicht op het omringende natuurgebied en is gelegen aan een rustige doodlopende straat.

De woning, gebouwd in 2004, heeft vijf grote slaapkamers, een uitgebreide hobbyruimte, een verwarmd zwembad en een zonnig aangelegde tuin. Het huis is ontworpen met comfort in gedachten, met een centrale inkomhal die leidt naar een ruime woonkamer met parketvloeren en een open haard. Grenzend aan de woonkamer is er een kantoorruimte.

Het huis heeft ook een grote eetkeuken met een groot eiland en luxe apparatuur zoals een stoomoven, teppanyaki grill, bordverwarmer, ingebouwde koffiemachine en Amerikaanse koelkast. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een berging die leidt naar een ruime garage met automatische poort.

Op de eerste verdieping zijn vijf ruime slaapkamers, allemaal met parketvloer, een kleedkamer en een grote badkamer met natuurstenen afwerking, een ingebouwde jacuzzi, toilet en hydromassagedouche. De tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, bevat een ruime bergruimte, stookruimte en een veelzijdige extra ruimte van 42 vierkante meter, perfect voor een extra slaapkamer, kantoor of speelkamer.

Het huis is zeer energiezuinig met muur-, dak- en vloerisolatie, centrale verwarming op aardgas, 14 zonnepanelen en een warmtepomp voor het zwembad. Veiligheidsmaatregelen zijn ook getroffen, waaronder een anti-inbraaksysteem, inbouwverlichting en -meubels, parlofonie op alle verdiepingen en ramen met vliegenhorren.

Deze prachtige woning is ideaal gelegen met gemakkelijke toegang tot fietsroutes naar het station Gent Sint-Pieters en het centrum van Gent. Openbaar vervoer en lokale winkels zijn op loopafstand. Een echt uniek eigendom op een unieke locatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.085.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2004
Grond oppervlakte
946 m2
Bewoonbare oppervlakte
338 m2
Referentie
0O-UPDD9NTP7
Makelaar Code
3310507
EPC Waarde
125 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Mogelijk overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
14 Sep 2022
€1.085.000 / Immobiliën Crevits
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com