Home Huis 2650 Edegem
Prins Boudewijnlaan 377
Kaart

Prins Boudewijnlaan 377

2650 Edegem Huis
59 m² wonen
2 slaapkamers
€229.000

* * *

Prins Boudewijnlaan 377 - 2650 Edegem - Mooie materialen, een toplocatie in Edegem en vooral een tuin van 50m2 mét tuinhuis… dit verzorgde, instapklare appartement heeft heel wat troeven!
In een verzorgd gebouw met een charmante gevel, vind je op het gelijkvloers dit fijne appartement. Via de gemeenschappelijke trappenhal stap je binnen, en kom je het appartement binnen in de inkomhal, die alle ruimtes met elkaar verbindt. Ook de mooie, warme brede parketvloer die je hier ziet zorgt voor een gevoel van eenheid.
Mooie materialen & een groene tuin Je loopt door tot in de leefruimte achteraan: een toffe, lichte plek met plaats voor een hoeksalon en een tafel, met een open keuken eraan én vooral: zicht op de fijne groene tuin. Dankzij het grote aluminium schuifraam – mét vliegenraam! – heb je hier meteen toegang tot die toffe buitenruimte. In één schuifbeweging trek je buiten naar binnen, en andersom. Op het betegelde terras is het fijn vertoeven in de ochtendzon, en ook het tuinhuisje achteraan is enorm praktisch om je tuingerief in te stockeren. Je hebt hier zelfs je eigen boom én een groot stuk gazon. Ideaal voor tuinfeestjes, of lekker relaxen in de zon.
De betegelde keuken is modern en praktisch, met z’n handige L-vorm waarbij elke vierkante centimeter werd benut. Je vindt hier dan ook witte greeploze frontjes, en een strak donker stenen werkblad, met netjes ingewerkte dubbele aluminium spoelbak, inductievuur en dampkap. Je hebt hier ook nog een koelkast, diepvriezer, oven en microgolfoven en heel wat kastruimte. Handig: door het halfhoge muurtje staat je vaat hier uit het zicht én heb je meteen een extra plekje om enkele verse kruiden of plantjes op te zetten, bijvoorbeeld. De aparte berging is enorm praktisch en de ideale plek om je poetspullen weg te bergen. Je hebt hier ook een aansluiting voor je wasmachine en droogkast.
De mooie, betegelde badkamer bevindt zich achter de keuken, met z’n trendy grote witte wandtegels met marmereffect, ruime inloopdouche, lavabo met spiegel en hangkastje en een handdoekenradiator. De lichte slaapkamer bevindt zich vooraan, met diezelfde warme parketvloer, voldoende plaats voor je bed en een kleerkast én, iet onbelangrijk: voldoende stopcontacten!
Supercentrale locatie in Edegem Je woont hier op dé Prins Boudewijnlaan, dat wil zeggen dat je goed geconnecteerd bent, zowel met de stad, als de oprit van de E19 vlakbij. Scholen, winkels, parken… je vindt het hier allemaal in de buurt.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 229.000
Kadastraal Inkomen
€ 612
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1952
Bewoonbare oppervlakte
59 m2
Referentie
I7X1QP9SDGKH
Makelaar Code
10071
EPC Waarde
200 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20220818-0002657644-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Info aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Info aangevraagd
Verkavelingsvergunning
Info aangevraagd
Bestemming
Info aangevraagd
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
29 Nov 2022
€229.000 / Immovasta
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com