Home Huis 3078 Everberg
De Costerstraat 10
Kaart

De Costerstraat 10

3078 Everberg Huis
311 m² wonen
734 m² perceel
5 slaapkamers
€795.000

Wij presenteren u deze grootse, recent gebouwde villa (2012) met 5 slaapkamers, 4 badkamers en een uitgestrekte tuin, gelegen in een rustige doodlopende straat op een perceel van ongeveer 7a 34ca. De villa is uitstekend onderhouden en volledig instapklaar.

Het huis werd zorgvuldig ontworpen en gebouwd door de huidige eigenaren, waarbij veel aandacht is besteed aan de keuze van materialen en de kwaliteit van de afwerking. De elektriciteit voldoet aan de normen, het huis is uitgerust met 34 zonnepanelen en heeft een zeer gunstig EPC van 69 kWh/m² per jaar, wat getuigt van uitstekende isolatie en een laag stroomverbruik.

Het interieur omvat een inkomhal met gastentoilet, een handige bergruimte onder de trap, een royale woonkamer met uitzicht op de tuin en een verbinding met de op maat gemaakte keuken voorzien van Siemens-apparatuur. De tuin is toegankelijk via het grote blauwstenen terras vanuit de keuken en is opgesplitst in verschillende zones. Tussen de keuken en de grote garage bevindt zich de wasruimte en er is een apart kantoorruimte in de woonkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee mooie slaapkamers van elk +/- 15 m² met individuele doucheruimtes (af te werken), een master suite van meer dan 40 m² met slaapkamer, kleedkamer en grote badkamer. De zolderverdieping biedt nog een slaapkamer van +/- 18 m² met individuele doucheruimte en een extra ruimte (slaapkamer/kantoor/speelkamer) met toegang tot zolderruimte.

Enkele van de vele voorzieningen zijn zonnepanelen, airconditioning, elektrische verduisteringsscreens in de slaapkamers, internetaansluitingen in alle kamers, video-intercom, alarm, een kruipkelder van 1,1 meter hoog, een regenwatertank van 10.000 liter aangesloten op de toiletten en apparaten, een tuinhuis en waterontharder, PVC raamkozijnen met dubbele beglazing, ventilatie type D, een gascondensatieketel en een speeltuin op 50 meter afstand.

Deze villa, die eind volgend jaar beschikbaar is, heeft alles om uw nieuwe thuis te worden. Neem contact op via 078/47 48 00 of info@ap-p.be om dit juweeltje te ontdekken.

* * *

De Costerstraat 10 - 3078 Everberg - Ruime recente villa met 5 slaapkamers en 4 badkamers en grote tuin.

Gelegen op een prachtig perceel van +/- 7a 34ca in een doodlopende straat stellen wij u deze prachtige villa van 2012 voor. Ze is zeer goed onderhouden en instapklaar.

De woning werd gebouwd voor de huidige eigenaars met oog voor detail zowel in de materiaalkeuze als voor de kwaliteit van de afwerking. De elektriciteit is conform, het huis heeft 34 zonnepanelen en het EPC is zeer gunstig 69 kWh/m² jaar. U bent dus zeker van een uitstekende isolatie en een zeer laag elektriciteitsverbruik.

De indeling is als volgt:, inkomhal met gastentoilet, handige bergruimte onder de trap, ruime woonkamer met zicht op de tuin en in directe verbinding met de op maat gemaakte keuken. Deze is voorzien van Siemens elektro (oven, combi oven, 80 cm inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer). Vanuit de keuken heeft u toegang tot het grote terras in blauwe steen en de tuin die in verschillende zones is opgedeeld. De wasruimte bevindt zich tussen de keuken en de grote garage, die een deur naar de tuin heeft. Er is een aparte bureauruimte in de woonkamer.

Op de eerste verdieping, aparte wc, inbouwkast op de overloop, 2 mooie slaapkamers van +/- 15 m² elk met individuele doucheruimtes (verder af te werken, leidingen aanwezig), master suite van meer dan 40 m² met slaapkamer, dressing en grote badkamer (bad, douche, wc, dubbele lavabo).

Onder het dak, een slaapkamer van +/- 18 m² met individuele doucheruimte (leidingen aanwezig) en een kamer (slaapkamer/kantoor/speelkamer) met toegang tot de zolderberging en opslagruimte in de dakhelling.

Het huis is voorzien van talrijke faciliteiten om maximaal comfort en woongemak te bieden:

Zonnepanelen, airconditioning
elektrische verduistering screens in de slaapkamers
internet- en tv-aansluitingen in alle slaapkamers
aansluiting voorziening voor een gashaard
video intercom, alarm
kruipkelder in beton 1.1m hoog
10.000 L regenwatertank aangesloten op de toiletten en machines
tuinhuis, waterverzachter
PVC ramen met dubbele beglazing
ventilatie type D
condensatieketel op gas
speelplein op 50 m

Deze villa, beschikbaar eind volgend jaar, heeft alles om uw nieuwe thuis te worden. Neem met ons contact op via 078/47 48 00 of via
info@ap-p.be
en ontdek deze parel.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 795.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.134
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2012
Grond oppervlakte
734 m2
Bewoonbare oppervlakte
311 m2
Referentie
QYDO8ASBJ12Y
Makelaar Code
4819
EPC Waarde
69 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
Certificaat-20220714-0002641196-RES-1.pdf
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
04 Sep 2022
€795.000 / A Property & Pelsmaekers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com