Home Huis 9000 Gent
Driemasterstraat 37
Kaart

Driemasterstraat 37

9000 Gent Huis
155 m² wonen
173 m² perceel
4 slaapkamers
€249.000

Driemasterstraat 37 - 9000 Gent - Gelegen in de Driemasterstraat 37 in Gent, staat deze ruime woning. Met een genereuze leefruimte van 155m² biedt dit huis volop potentieel. Op de begane grond vindt u een uitnodigende woonkamer, een grote keuken die nog naar smaak ingericht kan worden, en een badkamer met ligbad die een update kan gebruiken. Achterin het huis ligt een overdekt terras dat leidt naar een zonnige tuin, perfect voor die lange zomeravonden. De eerste en tweede verdieping huisvesten elk een nachthal en twee slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor een gezin.

Enkele extra's die deze woning aantrekkelijk maken, zijn de zonnige tuin en de mogelijkheid om deze via een achteruitgang te bereiken, wat altijd handig is. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de straat, wat in een stad als Gent een groot pluspunt is.

Qua locatie zit u hier perfect. Met de auto bent u snel op de R4, E40 en E17, wat de woning ideaal maakt voor pendelaars. Fietsliefhebbers zullen blij zijn met de nabijgelegen fietsostrade, die een snelle verbinding naar het stadscentrum biedt. En voor de natuurliefhebbers ligt de Wondelgemse Meersen op slechts een korte wandeling afstand, ideaal voor een ontspannen wandeling of een rondje hardlopen.

* * *

Driemasterstraat 37 - 9000 Gent - Te moderniseren, ruime woning met maar liefst een bewoonbare oppervlakte van 155m². Op het gelijkvloers beschikt de woning over een riante woonkamer, een in te richten ruime eetkeuken en een te renoveren badkamer met ligbad. In het verlengde treft u een overdekt terras en een zonnige tuin. Op de eerste verdieping en tweede verdieping vindt u telkens een nachthal en twee slaapkamers. EXTRA'S: Zonnige tuin; Mogelijkheid om de tuin de bereiken via een uitweg achteraan; Parkeermogelijkheid in de straat. LOCATIE: Met de wagen geniet u een voortreffelijke verbinding met de R4, de E40 en de E17; In de nabijheid van de fietsostrade waarbij je direct het stad bereikt; Op wandelafstand van de Wondelgemse Meersen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
173 m2
Bewoonbare oppervlakte
155 m2
Referentie
45C3EN99AG79
Makelaar Code
1054634
EPC Waarde
517 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
2682717-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
04 Oct 2022
€249.000 / ERA Ryckaert
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com