Home Huis 3890 Gingelom
Sint-Trudostraat 11
Kaart

Sint-Trudostraat 11

3890 Gingelom
192 m² wonen
1288 m² perceel
3 slaapkamers
€449.000
Omschrijving

In het landelijke Buvingen, een deelgemeente van Gingelom, treffen we deze zeer goed onderhouden, instapklare gezinswoning aan op een ruim perceel van 14a88ca.
We betreden de woning in een ruime inkomhal met vide en steken door naar de gezellige woonkamer met pelletkachel. Via de grote raampartijen kan je genieten van de tuin en de achterliggende velden. In deze zuidwest georiënteerde tuin bevindt zich het zwembad dat verwarmd wordt door een warmtepomp en watercirculatiesysteem.
Via de woon-en eetkamer, komen we in de zeer ruime, volledig geïnstalleerde keuken. Deze werd recentelijk nog vernieuwd en uitgebreid. Ook een grote berging, garage en de badkamer bevinden zich op het benedenverdieping. Deze laatste is eveneens recent vernieuwd en is uitgerust met een ruime regendouche én ligbad.
De bovenverdieping biedt plaats aan 3 slaapkamers, dressing en een overloop die dienst kan doen als bureel, een dressing of extra kamer. De woning beschikt overal over airco die zowel kan koelen als verwarmen, zonnepanelen met certificaten, warmtepomp en een pelletkachel, waardoor de energiefactuur fors beperkt wordt. Ondanks de rustige ligging, zijn we hier slechts op een boogscheut verwijderd van de E40 en zijn het centrum van Gingelom en St-Truiden zeer vlot bereikbaar.
Mits het verkrijgen van de nodige verkavelings-en bouwvergunningen, zou hier eveneens mogelijks kunnen (bij)gebouwd worden.
Loop alvast door de woning via onze virtuele tour: https://360.zibber.be/share/collection/79FmK
Benieuwd naar meer? Neem dan zeker contact met ons op: CENTURY 21 Immo K St-Truiden & Tienen: 016/821778 of info@immok.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1288 m2
Bewoonbare oppervlakte
192 m2
Referentie
V86YX-IWXR0M
Makelaar Code
325-4899283
Prijs Geschiedenis
07 Nov 2022
€449.000 / C21 Immo K
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com