Home Huis 3380 Glabbeek
Ruekenbosstraat 2
Kaart

Ruekenbosstraat 2

3380 Glabbeek Huis
165 m² wonen
1193 m² perceel
€335.000

* * *

Ruekenbosstraat 2 - 3380 Glabbeek - -NIEUWE VOORWAARDEN- Goed onderhouden villa gelegen in een landelijke omgeving te Bunsbeek met prachtige vergezichten over de glooiende Hagelandse landschappen.
Gelegen tussen Tienen en Glabbeek vindt men deze woning die op zoek is naar een volgende eigenaar.
Prachtige zonovergoten aangelegde tuin met zuiderse indrukken waar het aangenaam vertoeven is tussen de natuurlijke groene vegetatie met bijhorende vijvers en dit met een ideale ZO-oriëntatie.

Deze villa met bouwjaar 1983 is nog zeer functioneel en bijgevolg instapklaar. De woning is uiterst praktisch ingedeeld en beschikt over grote ruimtes met veel lichtinval.
U komt binnen in de ruime inkomhal met apart gastentoilet. Links vindt men een aparte bureauruimte wat eventueel kan dienen als bijkomende slaap- of logeerkamer. Hiernaast vindt men de ruime garage met plaats voor 1 wagen. Rechts van de inkomhal komen we terecht in de lichtrijke eet- en leefruimte met zicht op de fantastische tuin. Achter de leefruimte vinden we de volledig geïnstalleerde eiken-keuken terug met bijhorende toestellen. Van hieruit is er verbinding met de veranda en de garage. De eerste verdieping huisvest een ruime nachthal met 2 aparte slaapkamers en badkamer inclusief ligbad, 2 lavabo's en toilet. Vanuit de badkamer is er toegang tot een bijkomend terras op de 1ste verdieping en bergruimte met centrale verwarming waarvan een 3de kamer op de eerste verdieping kan gemaakt worden.

Aan parkeergelegenheid geen gebrek door de inpandige garage en ruime opritten waar een 4-tal wagens kunnen gestald worden.

Wenst u meer info betreffende deze opportuniteit? Aarzel dan niet en contacteer BVM-vastgoed via 016 23 21 45 of info@bvm-vastgoed.be

'Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.’

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 335.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1193 m2
Bewoonbare oppervlakte
165 m2
Referentie
5C20R3KS91YH
Makelaar Code
5094061
EPC Waarde
408 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20220804-0002650857-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
14 Nov 2022
€335.000 / BVM Vastgoedmakelaar
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com