Home Huis 2200 Noorderwijk
Roggestraat 43
Kaart

Roggestraat 43

2200 Noorderwijk Huis
200 m² wonen
262 m² perceel
3 slaapkamers
€389.000

* * *

Roggestraat 43 - 2200 Noorderwijk - Recente (2016) woning in staalbouwconstructie gelegen in een doodlopende, recente verkaveling. EPC: 118 kWh/m² (B). Momenteel voorzien van 2 ruime slaapkamers maar herindeling is zeer flexibel. Reeds vergunning voor aanpalende carport.

Ligging: gelegen in een recente en doodlopende verkavelingslus geniet je van alle rust in een kindvriendelijke omgeving. Invalsweg middenin Morkhoven en Noorderwijk om de hoek waardoor er vlotte verbinding is naar omliggende dorpen/stad en de autosnelweg/station. Het perceel zelf geniet van een zuidelijke oriëntatie.

Indeling: 0: inkom met polyvalente kamer (vooraan), leefruimte met open keuken, ruime berging. +1: hal met ingemaakte wasplaats/maatwerkkastwand. Badkamer. Ruime slaapkamer met achtergelegen dressingruimte. Dakterras. +2: ruime slaapkamer met vide-verdieping. Grote zolder met eveneens videruimte. Buiten: terras/oprit met reeds voorziening voor carport/tuinberging. Tuin.

Beschrijving: De moderne gevel geeft meteenhet gehele karakter v/d woning weer. Met het gebruik van de nieuwste materialen geniet je hier naast een energiezuinige woning eveneens van een zeer flexibelebinnenkant omwille van de staalconstructie. De gehele indeling van de woning is namelijk vrij aanpasbaar. Hierdoor kan je zelf nog zeer eenvoudig een aanpassing doennaar jouw wens. Bij het binnenkomen beschik je vooraan de gevel over een polyvalente kamer die momenteel dienst doet als een bergruimte. Je vindt hier ook nog een gastentoilet alsook de ruime leefkamer met open keuken. De gehele achtergevel is voorzien van één grote glaspartij en geniet van een zuidelijke oriëntatie. Hierdoor geniet je van een zeer lichtrijke ruimte. Naast de keuken beschik je nog over een ruime berging waar je ook de technieken terugvindt. Op de verdieping is er een volledige wand ingericht als maatwerkkast waar je naast ruimte voor een was- en droogmachine o.a. ook een uittrekbaar wasrek, vouwplank en wasberging terugvindt. Dit sluit aan met het aparte toilet en de ruime badkamer voorzien van dubbele wastafel en dubbele (!) inloopdouche. Aan de achterzijde beschik je over een grote slaapkamer mét aparte dressingruimte. Deze gehele kamer grenst aan een ruim zuidelijk dakterras. De 2de verdieping is momenteel ingericht als één erg ruime slaapkamer met videverdieping. Langs de voorzijde van de woning beschik je nog over een identieke ruimte met eveneens ruimte tot in de nok. Deze volledige verdieping kan dus perfect nog extra ingedeeld worden op maat van jouw wensen. Buiten beschik je over een zuidgerichte tuin met verharde oprit en terras. De oprit werd reeds voorzien voor een carport/tuinberging (reeds vergund).

Zie jij jou hier al wonen? Maak dan snel uw afspraak!

bijzondere informatieplicht: in aanvraag
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 389.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2016
Grond oppervlakte
262 m2
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
4XGXJE20RNS4
Makelaar Code
4904294
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
24 Nov 2022
€389.000 / Vansweevelt Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com