Home Huis 8501 Heule
Hospitaalkouter 12
Kaart

Hospitaalkouter 12

8501 Heule
170 m² wonen
357 m² perceel
3 slaapkamers
€415.000
Omschrijving

Een unieke nieuwbouwwoning met deze trendy architectuur komen we niet veel tegen, dit merken we al vanaf het binnenkomen. De hoge volumes zorgen voor een adembenemend effect en geven deze woning dat extraatje meer. De prachtige designkeuken staat daarnaast terecht in de belangstelling : volledig uitgerust en voorzien van alle moderne comfort met een praktisch eetgedeelte, de materiaalkeuze gaat in de hele woning op zo matcht de trap naadloos met de keuken.
Vanuit de leefruimte hebben we zicht op de perfect aangelegde tuin die voor geen inkijk zorgt, de regelbare terrasoverkapping voorzien van dimbare leds is een extra meerwaarde en zorgt voor extra buitenruimte in elk seizoen.
De benedenruimte is voorzien van een grote master-bedroom met aansluitend luxe badkamer met inloopdouche , losstaand bad en dubbele lavabo, niet te vergeten de aparte dressing.
Met de prachtige massieve 'z - trap ' gaan we de bovenruimte ontdekken, deze laat ons een ruim bovenverdiep zien die momenteel een kamer in loftstijl bevat met natuurlijk terug een eigen badkamer en een mogelijkheid om een dakterras te voorzien. De eigenaars hebben ervoor gezorgd dat deze heel eenvoudig en zonder veel kosten kan opgesplitst worden in twee volwaardige kamers. Zonder afbreuk te doen aan de lichtinval.
De woning is werkelijk tot in de puntjes afgewerkt en tevens ook volledig opgeschilderd !

Niet te vergeten is deze traditioneel gebouwde woning zeer energiezuinig en alsook voorzien van zonnepanelen, de design overkapping zorgt tevens ook voor koele zomers en warme winters door de mogelijkheid om de inval van de zon te regelenen door het aanpassen van de stand van de lamellen.

We bieden deze woning aan met een bezoekmoment zodat iedereen de kans krijgt om deze te bezoeken op zaterdag 3 december waarbij men een bod kan doen vanaf 415.000€ met een richtprijs van 465.000€

Mocht u nog vragen hebben of meer info wensen staan wij graag voor u klaar.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 415.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2013
Grond oppervlakte
357 m2
Bewoonbare oppervlakte
170 m2
Referentie
R2K8ZLOHPIZP
Makelaar Code
M/06127
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Nov 2022
€415.000 / M Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com