Home Huis 3191 Hever
Pachthofstraat 48
Kaart

Pachthofstraat 48

3191 Hever Huis
150 m² wonen
1848 m² perceel
3 slaapkamers
€455.000

Pachthofstraat 48 - 3191 Hever - Bezoek deze woning online via www.copandi.be en plan uw bezoek in onze agenda, of neem contact op met Seppe via seppe@copandi.be. Deze grotendeels vernieuwde (2021) vrijstaande woning bevindt zich in een rustige doodlopende straat tussen Hever en Boortmeerbeek, vlakbij de Leuvensesteenweg. De gunstige locatie biedt toegang tot openbaar vervoer, winkels, horeca, scholen en invalswegen. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 150m² en is gelegen op een perceel van 18 are 48 ca.

INDELING:
De woning heeft 3 ingangen: via de voordeur aan de linkerzijde, de garagepoort of de zij-ingang rechts. De hal verdeelt de gelijkvloerse verdieping en biedt toegang tot een gastentoilet, een droge kelder (8m²) voor opslag, en de eerste slaapkamer (12m²), die ook als bureau of praktijkruimte kan dienen. Ook de vernieuwde badkamer (5m²) met ruime inloopdouche en dubbele lavabo is hier te vinden.

De ruime woonkamer (28m²) met originele tegels grenst aan de vernieuwde keuken (13m²), uitgerust met koelkast, inductiekookplaat, vaatwasser, oven en microgolf. De aangrenzende veranda (20m²) biedt een prachtig uitzicht op de grote tuin en veel lichtinval. Naast de keuken bevindt zich de inpandige garage, momenteel gebruikt voor technische apparatuur, wasmachines, drogers en extra opslag.

VERDIEPINGEN:
Via de inkomhal bereikt u de bovenverdieping met twee ruime slaapkamers van respectievelijk 16m² en 15m², die eveneens recent zijn gerenoveerd.

De enorme tuin benadrukt de rustige sfeer van deze woning. Er is ook een 'schuur' (40m²) die als hobbykamer of tuinhuis kan dienen.

BIJZONDERHEDEN:
✔ Recent gerenoveerd (2021)
✔ EPC 415 kWh/m²
✔ Ruim perceel van 1884 m²
✔ 150m² bewoonbare oppervlakte
✔ Voldoende parkeergelegenheid

Aarzel niet om deze grotendeels gerenoveerde woning te komen bezichtigen, het kan uw nieuwe thuis worden!

* * *

Pachthofstraat 48 - 3191 Hever - U kan een bezoek aan dit eigendom online inplannen in onze agenda via www.copandi.be of contacteer Seppe via seppe@copandi.be. We treffen deze grotendeels recent (2021) gerenoveerde open bebouwing in een doodlopende straat tussen Hever en Boortmeerbeek en nabij de Leuvensesteenweg. De verbinding tussen beide gemeente maakt dat we openbaar vervoer, winkels, horeca, scholen en de toegang naar invalswegen hier kunnen garanderen doch in de nodige kalmte zijn gelegen. Het treft hier immers een woning met 150m² aan bewoonbare oppervlakte welke is gelegen op een perceel van 18 are 48 ca. INDELING: We kunnen de woning op 3 manieren betreden, middels de voordeur langs links, de garagepoort of via de zij-ingang rechts. Via de voordeur komen we in de hal, welke het gelijkvloers verdeeld. Zo zijn hier reeds een gastentoilet, de toegang tot de droge kelder (8m²) die ideaal als stockage kan dienen en de eerste slaapkamer. Deze slaapkamer (12m²) kan eveneens als bureau of praktijkkamer dienen. Eveneens is er nog toegang tot de vernieuwde badkamer (5m²) die voorzien is van een ruime inloopdouche en dubbele lavabo. Vervolgens komen we in de ruime woonkamer (28m²) met authentieke tegels, de grenst aan de vernieuwde keuken (13m²), deze is volledig geïnstalleerd en voorzien van onder meer koelkast, inductievuur, vaatwasser, oven en microgolf. Zeer aangenaam is de bijhorende veranda (20m²) met zicht op de immense tuin en tegelijk een massa aan lichtinval. Tenslotte treffen we grenzend aan de keuken de inpandige garage. Op heden doet deze dienst voor de technieken (nieuwe CV-ketel), de wasmachine en droogkast en voornamelijk extra berging. Er is immers plaats op de oprit voor het plaatsen van uw wagen. VERDIEPINGEN: Vanuit de inkom nemen we de trap naar boven, hier treffen we nog twee ruime slaapkamers van respectievelijk 16m² en 15m², gans deze verdieping is eveneens recent mee vernieuwd. Afsluiten doen we in de enorme tuin waar het pas echt duidelijk wordt hoe rustig het hier wonen is. Eveneens praktisch is de bijhorende 'schuur' (40m²) die als hobbykamer of tuinhuis kan dienen wat voor ieder wat wils kan geschikt zijn. Kortom een woning die recent grotendeels is gerenoveerd en nu dus de uwe kan worden, aarzel dus zeker niet om een kijkje te komen nemen. BIJZONDERHEDEN: ✅ Recente renovatie (2021) ✅ EPC 415 kWh/m² ✅ Ruim perceel 1884 m² ✅ 150m² bewoonbare oppervlakte ✅ Voldoende parkeergelegenheden

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 455.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1848 m2
Bewoonbare oppervlakte
150 m2
Referentie
06YUPG1RA01Q
EPC Waarde
415 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20220628-0002630387-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Gemengd residentieel
Overstromingsgebied
Neen
Prijs Geschiedenis
05 Jul 2022
€455.000 / Copandi
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com