Home Te Koop Huis 8902 Ieper
Kasteelhoekstraat 5
Kaart

Kasteelhoekstraat 5

8902 Ieper Huis Te Koop
350 m² wonen
9000 m² perceel
3 slaapkamers

Kasteelhoekstraat 5 - 8902 Ieper - Het moment is aangebroken om afscheid te nemen van de Zuivelfabriek van Hollebeke. Met dankbaarheid voor de vele levenslessen die het pand heeft gebracht, is het nu tijd om het beheer over te dragen aan nieuwe eigenaren.

Het unieke karakter van zowel het gebouw als de locatie is duidelijk zichtbaar: de strakke symmetrische lijnen van de gevel, de grote open centrale ruimte met veel natuurlijk licht, de zuidelijke oriëntatie, de rustige ligging, het wijde uitzicht, de uitgebreide parktuin met bijzondere diersoorten, de boomgaard met hoogstam appelbomen en natuurlijk de indrukwekkende schoorsteen.

Sinds 2017 is dit gebouw een thuishaven voor 'superhelden' die de wereld willen verbeteren. Meer informatie over dit project vindt u op www.zuivelfabriekvanhollebeke.be. De nieuwe eigenaren hebben uiteraard de vrijheid om te beslissen of zij dit voort willen zetten.

Voor aanvullende informatie over de architectuur, geschiedenis, herbestemming en de aanwezige flora en fauna kunt u terecht op de Wikipedia-pagina: https://nl.wikipedia.org/wiki/Zuivelfabriek_van_Hollebeke.

De verkoop wordt voornamelijk ingegeven door de verhuizing naar Zuid-Frankrijk, waar een soortgelijk project is gestart (nl.donjondepechon.fr). De opbrengst van de verkoop zal bovendien worden aangewend om ons filantropische project www.toursdesmiracles.org verder uit te breiden naar Marokko.

Bezichtigingen zijn mogelijk op afspraak in de avonduren en tijdens de weekenden.

* * *

Kasteelhoekstraat 5 - 8902 Ieper - de tijd is gekomen om de zuivelfabriek van hollebeke los te laten
dankbaar om de talrijke levenslessen, die het gebouw heeft gegeven, is de tijd gekomen om de fakkel door te geven aan nieuwe beheerders van het gebouw

de energie van het gebouw en de locatie is op alle vlakken uniek : de strakke symmetrische lijnen van de façade, de grote, open centrale ruimte met veelvuldige lichtinval, de zuidelijke oriëntatie, de kalme ligging, het weidse uitzicht, de grote parktuin met aanwezigheid van unieke diersoorten, de boomgaard met hoogstam appelbomen en natuurlijk de krachtige uitstraling van de schouw

sinds 2017 staat het gebouw onvoorwaardelijk ter beschikking van superhelden, die de wereld willen verbeteren
informatie over het project is tevinden op www.zuivelfabriekvanhollebeke.be
uiteraard staat het de nieuwe beheerders vrij te kiezen of ze dit willen verder zetten

voor extra informatie over de architectuur, geschiedenis, herbestemming en fauna en flora is er een wikipedia pagina op https://nl.wikipedia.org/wiki/Zuivelfabriek_van_Hollebeke

de hoofdreden van de verkoop is, dat de domicilie naar zuid-frankrijk zal verlegd worden, waar een tweede project gelijkaardig project opgestart werd (nl.donjondepechon.fr)
bovendien zal de verkoop toelaten het filantropische project www.toursdesmiracles.org verder te laten groeien en uit te breiden naar marokko

bezoek op afspraak is mogelijk 's avonds en tijdens de weekends

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 636.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1935
Grond oppervlakte
9000 m2
Bewoonbare oppervlakte
350 m2
Referentie
1288420210719101640
Prijs Geschiedenis
19 Jul 2021
€636.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com