Kaart

Isegrim 3

9130 Kieldrecht
223 m² wonen
565 m² perceel
5 slaapkamers
€575.000
Omschrijving

Omschrijving Prachtige landelijke villa met 5 slaapkamers en tuin ISEGRIM 3, 4568 BN NIEUW-NAMEN (NL)

Deze prachtige landelijke woning is gelegen in een rustige woonwijk in het pittoreske Nieuw-Namen. De woning is voorzien van veel parkeergelegenheid en bevindt zich op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer.

Wanneer we de woning betreden, bevinden we ons in een zeer ruime inkomhal met vestiaire en apart toilet. Via de inkomhal komen we in de riante en lichtrijke leefruimte, met zicht op tuin, die op en top gerenoveerd werd met uiterst kwalitatieve materialen in een warme, landelijke stijl. De open keuken met ontbijthoek geeft een goede connectie met leefgedeelte en is uitgerust met alle nieuwe, geïntegreerde toestellen. Naast de keuken vinden we een aparte berging terug met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De aanpalende garage werd omgetoverd tot een prachtige eerste slaapkamer. Indien u dit liever terug als garage zou gebruiken, is dit zo weer geregeld.

Op de eerste verdieping vinden we 4 slaapkamers terug, allen afgewerkt met kwalitatieve materialen. De ‘master bedroom’ is voorzien van veel lichtinval en een inloopdressing op maat gemaakt. De droom van iedereen! Verder vinden we nog een badkamer terug die uitgerust is met een bad, inloopdouche en dubbele wastafel en een apart toilet in de nachthal.

Indien u graag geniet van het zonnetje en stilte, is de tuin perfect voor u gelegen. Tot ’s avonds laat kan u in deze verzorgde tuin steeds genieten van zon en rust. Met andere woorden, in deze woning is thuiskomen écht thuiskomen!

Twijfel niet en maak uw afspraak via het bezoekmoment op onze website www.uw-huis.be of via wouter@uw-huis.be! Tot snel!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 575.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2006
Grond oppervlakte
565 m2
Bewoonbare oppervlakte
223 m2
Referentie
CQZBI0P4OGKL
Makelaar Code
Isegrim 3, Nieuw-Namen
EPC Certificaat
144998002
Prijs Geschiedenis
04 Oct 2022
€575.000 / Uw-Huis.be
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com